Новите учебници за четвърти клас от днес влизат за одобрение

...
Новите учебници за четвърти клас от днес влизат за одобрение
Коментари Харесай

Новите учебници за четвърти клас влизат за одобрение в Министерство на образованието

Новите учебници за четвърти клас от през днешния ден влизат за утвърждение в Министерството на образованието и науката. Очаква се планове да показват над 10 издателства, оповестиха от издателство " Просвета ".

Най-много заглавия по всички предмети още веднъж внася " Просвета ". Издателската група предлага два цялостни комплекта по всички предмети - " Голямото премеждие " / " Просвета плюс " / и " Чуден свят " / " Просвета - София/. Те са основани в сходство с новите образователни стратегии, а техни създатели са потвърдени академични преподаватели, учители и художници.

" Изключително огромен е ползата към нашите учебници по новия предмет " Компютърно моделиране ". Десетки хиляди деца учат по тях в трети клас. Вярваме, че по този начин ще е и в четвърти клас ", декларира Георги Шарабов - заместник-главен редактор в " Просвета ".

Издателството предлага и учебници по британски, немски и съветски език за четвърти клас. " Те са направени от опитни създатели и редактори особено за българи, като се обръща по-голямо внимание на характерните компликации, които срещат нашите възпитаници при проучването на непознатия език. Освен това те дават отговор безусловно навръх образователните стратегии ", разяснява Шарабов.

Всички печатни учебници имат и електронни разновидности, които са безвъзмездни за всеки преподавател, избрал да работи по съответния книжен вид. Те са скъп асистент на учителя - пестят време и приковават вниманието на учениците, оказват помощ им елементарно да схванат комплицираните неща. Всъщност това е най-важното, към което са се стремили всички авторски колективи на издателската група " Просвета " - да предадат изискваните от новите образователни стратегии познания на явен, прецизен и наличен език, декларират от издателството.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР