Новите Sound Bar системи на Panasonic осигуряват впечатляващо звуково изживяване,

Новите Sound Bar системи на Panasonic осигуряват впечатляващо звуково изживяване, ...

Panasonic обогатява продуктовата си гама за домашно кино и телевизия с нови Sound Bar системи.


Новите Sound Bar системи на Panasonic осигуряват впечатляващо звуково изживяване, като в киносалон, от необичайно тънко и елегантно тяло

Panasonic представи две нови Sound Bar системи, SC-HTB250 и SC-HTB200, с които разширява своята продуктова гама от аудиосистеми за домашно кино. Изключително компактни, новите широколентови високоговорители са конструирани за лесно инсталиране върху или под поставката на вашия телевизор. Тези тънки и стилни високоговорители съчетават първокласно звучене с първокласен стил, изпълвайки помещението с богат и динамичен звук.

Sound Bar системата SC-HTB250 е окомплектована с безжичен суббас, който може да бъде разположен както хоризонтално, така и вертикално, за по-голяма гъвкавост при избора на място. Суббасът е стилен и елегантен, и се вписва перфектно във всеки интериор. Той осигурява звуково усещане, като в истински киносалон. И двата нови модела SC-HTB250 и SC-HTB200 са оборудвани с безжична Bluetooth® технология, позволяваща безжично поточно предаване на музика от смартфон или таблет към вашата Sound Bar система.

Изключително компактен дизайн, съчетаващ се идеално с телевизорите Panasonic
Компактният дизайн на двете нови Sound Bar системи се вмества идеално върху или под телевизионната поставка, което позволява безпроблемно гледане и идеална интеграция с вашия телевизор Panasonic. Семплите и елегантни форми на Sound Bar системите се съчетават перфектно с вашия телевизор, без да закриват екрана му, благодарение на тънкия си и стилен профил.

Мощен, висококачествен звук от компактно тяло
При конструирането на Sound Bar системите SC-HTB250 и SC-HTB200 е използван дългогодишният опит на Panasonic в разработването на аудио технологии и озвучителни системи. И двете аудиосистеми възпроизвеждат висококачествен звук, за който е трудно да си представите, че идва от толкова компактно тяло.

Възпроизведен от два широколентови говорителя, оборудвани с модерни аудио технологии на Panasonic, реалистичният звук обгръща слушателя с чиста акустика, стереофонични ефекти и невероятна звукова мощ. Двата широколентови 10x4 см. говорителя, специално разработени за компактните тела на системите, пресъздават мощен и висококачествен звук, идеален за телевизионните филми и предавания. Функцията H.bass подсилва ниските честоти, а различни функции, като Virtual Surround (Виртуален пространствен звук) и специални звукови режими, като Музика и Кино, оптимизират акустичните ефекти и придават реализъм на всеки възпроизведен звук.

За по-дълбок и качествен звук е достаъчен само безжичния суббас, с който е окомплектована системата SC-HTB250. Предлагащ възможност за вертикално или хоризонтално разположение, безжичният суббас добавя реалистично усещане и въздействие на любимите ви филми и музика.
В допълнение, басрефлексната конструкция на SC-HTB250 засилва въздействието на нискочестотния звук.

Гъвкави приложения, подходящи за всеки дом и начин на живот
Новите Sound Bar системи са готови за използване навсякъде в дома и могат да бъдат контролирани чрез Bluetooth връзка от широка гама мобилни устройства. Независимо дали слушате интернет радио от таблет или любимата си музика от смартфон, Sound Bar системите са готови за съвместна работа с всяко сдвоено Bluetooth устройство. А ако телевизорът и Sound Bar системата са свързани посредством HDMI CEC технологията, те могат да бъдат управлявани от едно дистанционно управление.

Технически характеристики на Sound Bar системите:

Основни характеристики на SC-HTB250
● 2.1- канален усилвател
● Изходна мощност 120W (RMS, 10% THD)
● 2 широколентови говорителя 10 x 4cm
● 1 външен суббас 14cm
● Басрефлексна конфигурация
● Технология Virtual Surround
● Звукови режими (стандартен/музика/кино)
● Bluetooth
● Dolby Digital
● DTS Digital Surround
● Безжичен суббас
● HDMI CEC
● Безжичен суббас със свободна ориентация (вертикална/хоризонтална)

Основни характеристики на SC-HTB200
● 2-канален усилвател
● Изходна мощност 80W (RMS, 10% THD)
● 2 широколентови говорителя 10 x 4cm
● Басрефлексна конфигурация
● Технология Virtual Surround
● Звукови режими (стандартен/музика/кино)
● Безжична Bluetooth технология
● Dolby Digital
● DTS Digital Surround
● HDMI CEC

Източник: cross.bg