Новите собственици на закъсалия италиански гранд Милан ще опитат да

...
Новите собственици на закъсалия италиански гранд Милан ще опитат да
Коментари Харесай

Милан отново ще разтърси пазара с мегаоферта за звезда от Премиър лийг

Новите притежатели на закъсалия италиански гранд Милан ще опитат да създадат нов мегафрансфер в идващия вероятен миг (януарския прозорец) в опит да върнат “росонерите” към славните времена. Вестник “Сън” осведоми, че колосът от Милано ще направи галактическа оферта на стойност 80 милиона паунда за голмайстора на Манчестър Сити Серхио Агуеро.

£80m for Sergio Aguero?

Sunday's back pages have talk of a big January bid https://t.co/uaOSrm3Yl3 #MCFC pic.twitter.com/RHY2L5G5Ks
— BBC Sport (@BBCSport) October 7, 2017
Таблоидът акцентира, че Агуеро може да стане изцяло непотребен на мениджъра Джосеп Гуардиола, щом бъде притеглен Алексис Санчес от Арсенал. В момента Агуеро се възвръща от злополуката с персоналния си автомобил и ще отсъства към месец, а през това време се чака Габриел Жезус да се е утвърдил отпред на авангарда на “гражданите”.

“Сън” допуска, че при съществуването на Санчес от януари управлението на Сити няма да се дърпа при добра оферта за Агуеро и може да избра да го продаде, с цел да употребява средствата за нови попълнения.

Man City plan to offer £20m for Alexis Sanchez in January as AC Milan monitor Sergio Aguero situation https://t.co/TF2s7SfRxg pic.twitter.com/SmNWalgSh7
— MailOnline Sport (@MailSport) October 8, 2017
Самият аржентински национал пък би желал да играе по-често, като следователно Милан е по-добрият вид за него от Сити.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР