Новите собственици на Пирин (Благоевград) обявиха плановете си за развитие

...
Новите собственици на Пирин (Благоевград) обявиха плановете си за развитие
Коментари Харесай

Новите собственици на Пирин обявиха плановете си за развитие на клуба

Новите притежатели на Пирин (Благоевград) оповестиха проектите си за развиване на клуба. Ето какво пишат те на формалния уебсайт на благоевградчани:

" Скъпи орлета,

Поради огромния интерес и социална значителност, както и многочислените запитвания към клуба за проектите и задачите пред тима в идващите години, на вашето внимание предоставяме входирания и към този момент утвърден бизнес проект за развиването на ФК Пирин Благоевград.

Планът претърпя някои козметични промени, като вместо смяна в учредителния документ посочен във фаза едно, заради необходимост от лициензионните условия за приемане на лиценз в професионалния футбол, двама представители на „ Емирейст Уелт “, единият от които е госпожа Ива Уорън, ще бъдат назначени на оперативни постове за по-гладко прекосяване и към фаза две от бизнес проекта.
Финансовите параметри са мощно консервативни и съставляват най-малко допустимост, изключително в приходната част.

Особено значими точки в проекта са:
Всички бъдещи средства, гласувани и предоставени от Община Благоевград отиват в обособена сметка, предопределена само и единствено за ДЮШ на ФК Пирин. Инвестицията единствено от “Емирейтс Фъндс Ексчейндж” възлиза на 1 500 000 лева на година. В бюджета е очакван 50% буфер (средства над предвидените), който да подсигурява успокоение при надвишаване на заложените месечни граници. Дългосрочност на инвестицията и упоритост за развиване на клуба във Втора, а по-късно и в Първа лига.
Напред и нагоре, и единствено Пирин!

„ ЕМИРЕЙТС ФЪНДС ЕКСЧЕЙНДЖ “ ЕООД
„ ЕМИРЕЙТС УЕЛТ “ ЕАД "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР