Новите собственици на Левски Наско Сираков и Константин Папазов правят

...
Новите собственици на Левски Наско Сираков и Константин Папазов правят
Коментари Харесай

Левски закъса пак за пари, Тити проплака: Тежко е!

Новите притежатели на Левски Наско Сираков и Константин Папазов вършат всичко допустимо, с цел да обезпечат клуба. Те даже се пробват да привлекат спонсори от чужбина. 

" Много е тежко, когато трябвада осигуриш бюджет от 5 милиона, само че ти трябват 4,1 милиона до края на месеца и хипотетично още един милион ", сподели Тити.

" За страдание са изразходвани страхотни средства. Най-логичното при такива пари е да имаш качествени футболисти. Не единствено, че нямаме качествени футболисти, а се чудим по какъв начин да се отървем от бъдещите разноски за тях ".

" Кой и по какъв начин ги е подписвал, аз не мога да го проумея. Ще се борим и няма да се откажем, тъй като, в случай че хората не получиха премия за това, което направиха в тези 3 месеца - да се класира тимът за финала, то ние би трябвало да намерим решение за тяхната премия ", разяснява Константин Папазов.

На сините има трябват извънредно незабавно 11 000 лв.. Тези пари са нужни, с цел да се заплати месечната вноска към Национална агенция за приходите. Това е наложително за Левски, тъй като в противоположен случай ще отпадне съглашението за разсрочено заплащане на задълженията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР