Новите собственици на Формула 1 Liberty Media ще представят новото

...
Новите собственици на Формула 1 Liberty Media ще представят новото
Коментари Харесай

Край на една ера: Формула 1 с ново лого

Новите притежатели на Формула 1 Liberty Media ще показват новото лого на шампионата след края на надпреварата за Гран При на Абу Даби в неделя. Три оферти окупираха пространството в обществените мрежи и се чака точно едно от тях оттук нататък да се разпознава с Ф1.
.@F1 has registered three new figurative logos designs with the @EU_IPO, located here: https://t.co/kWqhj5MBrW

The current logo is better than all three... pic.twitter.com/qqPoRqRF0N
— F1 Broadcasting (@f1broadcasting) November 17, 2017
Настоящата емблема е една от най-известните в света с бялата писмен знак и алена единица, сред които се получава втора единица. Логото датира от 1993 година и бе показано под управлението на някогашния човек №1 в шампионата Бърни Екълстоун.

Новият шеф на Формула 1 Чейс Кери показа пред Sky Sports, че се надява новото лого да внесе и нова сила на спорта. Феновете на Ф1 обаче надалеч не одобряват евентуалната смяна като нещо положително и не престават да показват негодуванието си в обществените мрежи с мнения и пародийни фотоси.



" Със сигурност всяка смяна, която се прави, носи смесени реакции. Имаме още доста проекти и планове за бъдещето ", добави Кери.

През януари Liberty Media публично получиха 100% от акциите на шампионата за 4.6 милиарда $, а за договорката стартира да се приказва още от началото на септември 2016-а. За интервала от този момент до момента в действителност новите притежатели не са привлекли нито един нов спонсор, а този месец стана ясно, че Formula One Group е записала невиждана загуба от 160 млн. $ поради увеличени разноски.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР