Новите случаи на Ковид-19 у нас са 155. Това показват

...
Новите случаи на Ковид-19 у нас са 155. Това показват
Коментари Харесай

Още 154 души са с коронавирус при близо 6000 теста

Новите случаи на Ковид-19 у нас са 155. Това демонстрират извършените в последното денонощие PCR проби - 5856 на брой., по данни на Националния здравен портал. 

Ако съпоставяме с предния ден, когато бяха открити 154 инфектирани, само че при доста по-малко проучвания (4312) проучвания, резултатите наподобяват по-добри. Настанените в лечебни заведения са 744, с 10 повече от предното денонощие,  като в интензивни отделения са 37 пациенти - при 46 предния ден. За страдание има нови 10 умряли с доказана коронавирусна зараза. А 150 са излекувани. 

Още е прекомерно рано да се вършат заключения по какъв начин се отразяват на заболеваемостта началото на образователната година и събирането на деца и учители  в учебните заведения. Все отново са минали едвам три дни, а както е известно, признаците на Ковид-19 се демонстрират най-малко седмица след заразяването. 

Големият въпрос е до каква степен ефикасни ще се окажат защитните ограничения. В някои страни, където образователната година стартира по-рано, към този момент започнаха да затварят училища поради взрив на епидемията.

 

 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР