Новите седалки на стадион Христо Ботев ще бъдат доставени и

...
Новите седалки на стадион Христо Ботев ще бъдат доставени и
Коментари Харесай

Само една фирма е подала оферта за монтажа на седалките на Колежа

Новите седалки на стадион " Христо Ботев " ще бъдат доставени и инсталирани от компания " СпортЛаб " ЕООД. Това стана ясно през днешния ден след отварянето на офертите за публичната поръчка в Община Пловдив. Все още обаче следва договорът сред двете страни да бъде подписан публично.

Фирмата беше единствената, подала своята оферта в регламентирания период, който изтече нощес (8 август) в 23:59 часа. Тя беше изпуснала периода при предходната социална поръчка, само че тогава останалите претенденти не отговаряха на условията и по тази причина процедурата беше повторена.
 Росен Кирилов: Ще преспя и ще сложа една дебела линия на този мач
Росен Кирилов: Ще преспя и ще сложа една дебела линия на този мач

" Разликата в класите е доста огромна "

От " СпортЛаб " обявиха, че дизайнът на седалките за стадион " Христо Ботев " е подобен с този на " Алианц Арена " в Мюнхен, както и на стадион " Йохан Кройф " в подготвителната база на Барселона.

Инженер Атанас Чилингиров, който дава отговор за строителните действия по клубното оборудване на Ботев от страна на Община Пловдив посочи, че монтирането на седалките ще стартира от секторите " Б " и " Г ", а през януари 2023 година монтажът ще продължи на бранш " А " и " В ".

По закон времето за доставка на седалките е най-малко 60 календарни дни, откакто се подпише договорът сред компанията и общината.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР