Новите санкции, обявени от Министерството на финансите на САЩ, ще

...
Новите санкции, обявени от Министерството на финансите на САЩ, ще
Коментари Харесай

САЩ ще наложат 500 нови санкции на Русия и нейната военна машина

Новите наказания, оповестени от Министерството на финансите на Съединени американски щати, ще съставляват най-големия индивидуален транш от наказания след нахлуването в Украйна преди две години.

Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи в петък, че ще наложи 500 нови наказания на Русия и нейната военна машина, до момента в който страната се пробва да поддържа финансовия напън върху Москва две години след началото на нашествието в Украйна.

Санкциите ще бъдат най-големият транш от наказания, наложени на Русия от 24 февруари 2022 година и идват, откакто Министерството на правораздаването на Съединени американски щати издаде нова поредност от обвинявания и арести, ориентирани против съветски предприемачи.

Съобщението също се пробва да увери Киев в непоколебимата поддръжка от Вашингтон, откакто политическото напрежение в страната забави доставката на пакет от военна помощ за Украйна. Пакетът от 55 милиарда евро (60 милиарда долара) към момента чака дефинитивно гласоподаване в Конгреса, с цел да бъде утвърден.

Президентът на Съединени американски щати Джо Ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР