Новите санкции, обявени от държавния секретар на САЩ Майкъл Помпео

...
Новите санкции, обявени от държавния секретар на САЩ Майкъл Помпео
Коментари Харесай

Германска икономическа организация иска от ЕС защита срещу санкции на САЩ за Северен поток 2

Новите наказания, оповестени от държавния секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео във връзка с газопровода " Северен поток 2 ", са опит за изнудване, чиято цел е реакция от страна на Европейския съюз. Това се споделя в изказване на Източната комисия на немската стопанска система, представено от ТАСС.
" По този метод Съединените щати потъпкват свободната и лоялна конкуренция и гладко употребяват глобите за реализиране на личните си стопански ползи ", показва в документа ръководителят на комисията, съобщи БГНЕС.
" Европейски Съюз няма различен избор, с изключение на да реагира съответно на този опит за изнудване. Както към този момент беше посочено, Европейската комисия би трябвало да противодейства на всички външни офанзиви против суверенитета си и бързо да показа лист с тежки ограничения ", акцентира организацията.
" Освен това е нужен ефикасен механизъм за отбрана на европейските компании, които незаслужено са наранени от американските наказания ", добави ръководителят на комисията. Той прецизира, че подопечната му организация желае Европейски Съюз да сътвори механизъм за отбрана на фирмите при положение на разширение на американските наказания против газопровода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР