Новите роботизирани линии в завода за керамика на Идеал Стандарт

...
Новите роботизирани линии в завода за керамика на Идеал Стандарт
Коментари Харесай

Идеал Стандарт - Видима влага 70 милиона лева в заводите си в Севлиево

Новите роботизирани линии в завода за керамика на " Идеал Стандарт - Видима " бяха публично открити през вчерашния ден в наличието на Торстен Тюрлинг, основен изпълнителен шеф на " Идеал Стандарт Интернешънъл " и голям брой обществени лица, измежду които министърът на стопанската система Емил Николов.

Инвестиционният план включва две нови преси под налягане и роботизирани линии за желиране. " Инсталирани са 4 робота и смяна на конфигурацията на една от пещите за изпичане на произведения на 2 реда, с което реализираме нарастване на потенциала на завода с още 250 000 произведения за година, с което той доближава общ потенциал до 2 550 000 произведения ", разясни Ярослав Дончев, ръководител на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на " Идеал Стандарт - Видима " АД.

Само през 2017 година компанията е вложила 22,5 милиона лв. в двата си завода в Севлиево. Вложенията са част от тригодишна капиталова стратегия, която ще завърши през 2019 година Общата сума за трите години е 70 милиона лв., а крайната цел - увеличение на потенциала с 30 %.

 Производителят на санитарна керамика
Производителят на санитарна керамика " Идеал Стандарт - Видима " усилва потенциала си с 30%

Компанията е вложила над 130 милиона евро от стъпването си у нас

В завода за арматура се планува инсталиране на 20 робота за автоматизация на шлайф-полирната работа. " До момента са внедрени 6 робота в производството - последно потомство високо продуктивен CNC машинен център за рационализация на механичната обработка и високо производителни машини за леене на изделията ", добави още Дончев.

" Радвам се и съм горделив да бъда тук на формалното разкриване на новата роботизирана линия. Тази инвестиция е част от по-дългогодишната тактика за напредък и един образец на нашите вложения тук в България. За двата завода тази година ние инвестирахме над 22,5 милиона лв. - това е значимо доказателство за значимостта на България и тези индустриални предприятия в корпорацията ", съобщи от своя страна Торстен Тюрлинг.

Caмo зa минaлaтa гoдинa ĸoмпaниятa e пpoизвeлa близo 7.5 милиoнa издeлия. И нa тoзи фoн oтчитa cĸoĸ в пpoизвoдcтвeния oбeм c нaд 9 пъти в cpaвнeниe c 1992 година, оповестиха от компанията през лятото.

Haд 130 милиoнa eвpo инвecтиции и пoчти 3200 cлyжитeли e paвнocмeтĸaтa нa нaй-гoлeмия paбoтoдaтeл в Цeнтpaлнa ceвepнa Бългapия имeннo зa пocлeдния чeтвъpт вeĸ.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР