Новите просторни модели Opel Vivaro отбелязаха своята премиера на Международното

...
Новите просторни модели Opel Vivaro отбелязаха своята премиера на Международното
Коментари Харесай

Цените са определени – новите просторни модели Opel Vivaro Combi+ и Tourer

Новите просторни модели Opel Vivaro означиха своята премиера на Международното автомобилно ревю IAA във Франкфурт единствено преди няколко седмици, а в този момент бизнес ванът Vivaro Tourer към този момент е разполагаем за поръчка – също както и новият деветместен микробус Vivaro Combi+. Базовите цени за влизане в клуба на привлекателните просторни модели Vivaro стартират от 51 090 лв. (препоръчителни от производителя цени с включен Данък добавена стойност за пазара в България).
Новите разновидности впечатляват със своето първокласно съоръжение и сравнимо с това на леките коли ниво във връзка с комфорта, като в същото време оферират извънреден вътрешен шир и благоприятни условия за гъвкави конфигурации на седалките. Водачът и пасажерите употребяват всички преимущества на актуалните технологии и електронни системи за подкрепяне на лидера и се радват на върхова информационна съгласуваност. Не на последно място тъй като в допълнение предлаганата инфоразвлекателна система Navi 80 IntelliLink с функционалност за пътнотранспортна информация в действително време към този момент е съвместима и с Android Auto.

Перфектен сателит в бизнеса и свободното време - грациозен, еластичен и комфортен

На привлекателна базова цена от 63 600 лв., Vivaro Tourer , който към този момент е разполагаем за поръчка, предлага съвършен мобилен бизнес салон от висша класа. Клиентите, които желаят да употребяват Tourer като съвременна конферентна зала на колела, могат просто да завъртат втория ред седалки на 180 градуса, създавайки идеална за настоятелен срещи атмосфера „ лице в лице ". Просторният ван може да обезпечи още по-високи удобни благоприятни условия с в допълнение предлаганите две въртящи се на 360 градуса седалки и сгъваема маса.

Серийното съоръжение на Vivaro Tourer включва вътрешни облицовки на купето с LED осветяване на тавана, което обезпечава приятна и приветлива атмосфера. Лаптопи и другите мобилни устройства могат елементарно да бъдат включени за зареждане в двата USB врата и електрическия контакт с 220 V (до 300 W) на втория ред седалки. С предлаганата като алтернатива по избор спомагателна акумулаторна батерия потенциалът на бордовата мрежа при изключен мотор може да се усили с 70 Ah. Климатичната апаратура или електронно ръководената автоматизирана система за надзор на климата АСС, системата за подкрепяне на паркирането Park Assist и доста други функционалности също са част от оборудването на общоприетата версия, която предлага и доста комфорт за лидера и неговия сателит на предната седалка. Двамата могат да се насладят на умерено и комфортно пътешестване с помощта на седалките с шест типа настройки, подлакътници, лумбална опора и странични въздушни възглавници.

Vivaro Tourer се отличава и с извънреден по рода си външен тип, емфатичен от изпълнените в ослепително черно дръжки на вратите, капака на багажника и корпусите на страничните огледала. В допълнение към това се оферират и мощно затъмнени задни странични прозорци и 17-цолови алуминиеви колела в двуцветно BiColor оформление в сребристо или черно.

Новият Vivaro Combi+ е комфортен пътнически микробус, който може да служи прелестно и като фамилен автомобил за многочислени семейства. Водачът има опция да се наслаждения на комфорта на своето място с шест типа настройки, а двама от пасажерите са настанени на прелестно завършени анатомични седалки. Общите задни седалки са оборудвани серийно с подлакътници, като вторият и третият ред могат да бъдат изцяло демонтирани и извадени от автомобила без нужда от принадлежности. Третият ред може също да бъде и прегънат. Деветместният микробус с извънреден вътрешен шир към този момент е разполагаем на клиентите на марката на цена от 51 090 лв..

Системата Navi 80 IntelliLink – върхова съгласуваност към този момент и с Android Auto

За първокласното развлечение и осведомителни услуги на борда са налице разнообразни инфоразвлекателни системи, в това число и в допълнение предлаганата Navi 80 IntelliLink с функционалност за пътнотранспортна информация в действително време. Благодарение на цифровата съгласуваност, навигационната система е в положение да даде на лидера постоянно настояща информация за пътната конюнктура в действително време и да пресметна различни направления, преди нахлуване в тапите. Управлението на функционалностите е извънредно елементарно благодарение на 7-инчовия пъстър сензорен екран, бутоните на кормилото и гласовия надзор. Системата към този момент е съвместима и с Android Auto, с помощта на което притежателите на смарт телефони с операционна система Android (Lollipop 5.0 или по-нова версия) могат да демонстрират доста от смарт телефон функционалностите на екрана на инфоразвлекателната система на Vivaro, да въпроизвеждат поточно аудио или да употребяват други приложения от своето мобилно устройство. Списък на наличните приложения може да бъде открит в интернет на адрес android.com/auto.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР