Новите продукти, представени на автомобилното изложение IAA 2017 във Франкфурт,

...
Новите продукти, представени на автомобилното изложение IAA 2017 във Франкфурт,
Коментари Харесай

Ето какво ще представи BMW на автомобилното изложение във Франкфурт

Новите артикули, показани на автомобилното ревю IAA 2017 във Франкфурт, акцентират статуса на BMW като производител на коли, които излъчват неповторима емоционалност с вдъхновяващия си дизайн, ориентираните към бъдещето нововъведения и типичната за марката наслада от шофирането.

Освен това BMW показва и настоящите софтуерни разработки за бъдещето на самостоятелната подвижност, подчинени най-много на електрифицираното задвижване, всеобхватната цифровизация и напредъка в региона на автоматизираното шофиране, които ще играят изключително значима роля.

Зала 11 на основния вход на комерсиалния панаир във Франкфурт е готова за общия щанд на марките BMW, MINI и BMW Motorrad и служи като конгрес за сегашни и бъдещи акценти от продуктовата гама. Тук новите артикули и функционалности на трите марки ще бъдат показани под мотото "This is tomorrow. Now. Die Zukunft ist jetzt " ( "Това е утрешният ден. Сега "). Изложбеното пространство покрива повърхност от над 10 500 кв. м. и е заобиколено от към 150 м кръгова писта, което ще даде опция на посетителите на автомобилното ревю във Франкфурт сред 14 и 24 септември 2017-а да се насладят на новите модели в придвижване.



Силното наличие на BMW в първокласния сегмент се акцентира освен от BMW Серия 8 Concept, само че и от BMW Серия 7 40 Jahre Edition. Въодушевяващо наслаждение под намерено небе, грациозност и комфорт при пътувания, както и многообразният състезателен дух са другите детайли на насладата от шофирането, които на IAA 2017 ще бъдат показани от BMW Concept Z4, новото BMW Серия 6 Гран Туризмо и новото BMW X3.

Традиционна част от идентичността на марката BMW е опитът, насъбран в спортните съревнования. Той обезпечава идеалната изходна позиция за BMW M8 GTE при стартовете в надпреварите за устойчивост.



Новото BMW M5 придвижва на пътя произлизащите от това качества за реализиране на високи резултати. Високата степен на съчетаване на насладата от шофирането и устойчивото развиване на компанията се вижда от новия модел на BMW i3, който дружно с новото, още по-спортно BMW i3s, за пръв път ще може да бъде забелязан на IAA 2017.

BMW Motorrad също ще сложи акценти за високо прочувствена, както и устойчива подвижност на IAA 2017 с извънредните BMW HP4 RACE за спортно приложение и BMW Motorrad Concept Link, което с изключение на чисто електрическото задвижване и най-модерната технология за съгласуваност предлага и голям брой нови, новаторски хрумвания за градската подвижност на бъдещето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР