Новите продукти на Микрофинансиращата институция „ДЖОБС по програма COSME, разработени

...
Новите продукти на Микрофинансиращата институция „ДЖОБС по програма COSME, разработени
Коментари Харесай

„ДЖОБС“ към ББР представи новите си продукти с облекчени условия за стартиращи компании

Новите артикули на Микрофинансиращата институция „ ДЖОБС " по стратегия COSME, създадени особено за прохождащи компании, бяха показани на форума „ Финансиране на бизнеса в България " в София.

МФИ „ ДЖОБС " е основана през 2010 година като част от Групата на Българската банка за развиване с съществена цел да улеснява достъпа до финансиране на микро- и дребни предприятия, аграрни производители, самонаети лица и други От стартирането на своята активност до момента сдружението е подкрепило над 415 микро- и дребни бизнесмени да осъществят плановете си, отпускайки над 650 заема.

На форума в бизнес център „ Capital Fort " заместник-изпълнителният шеф на МФИ „ ДЖОБС " Костадин Мунев показа разнообразни типове финансиране на бизнес модели, както и новите артикули на „ ДЖОБС " по COSME, които са с облекчени условия и може да не се изисква поръчителство.

Интерес измежду аудиторията провокира и поддръжката за започващи предприятия, защото всяка пета компания, получила финансиране от „ ДЖОБС ", е новосъздадена. Сред кредитополучателите има доста образци за сполучливи стартъпи и нововъведения.

Информацията, показана на форума, доближава директно до крайните клиенти от бизнеса, нуждаещи се от финансово подкрепяне. Взимането на осведомени решения за кредитирането от банки, в това число по евро стратегии, лизинг, факторинг и други, беше подкрепено и посредством спомагателен семинар под мотото „ Всеки бизнес в България би трябвало да взима осведомени финансови решения във всеки стадий от развиването си ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР