Новите попълнения в редиците на Черно море Изизбек Исмаилов и

...
Новите попълнения в редиците на Черно море Изизбек Исмаилов и
Коментари Харесай

Исмаилов и Тюрин: Във Варна ни харесва

Новите попълнения в редиците на Черно море Изизбек Исмаилов и Евгений Тюрин разясниха присъединението си към отбора от Морската ни столица.
 ЦСКА - Черно море 3:2 @@@

" За първи сезон съм волейболист на Черно море и това доста ми харесва. Бях на 9 години, когато влязох да упражнявам във волейболна зала. Тренирах в Нижни Новгород, по-късно и в Москва, играл съм в Ярославъл, прекосих през тимове в Москва, Самара, Краснодар и в този момент във Варна. Започнах като посрещач, играл съм и като диагонал, в този момент играя като разпределител и се оправям добре. През август пристигнах във Варна на проби и се стигна до контракт. Радвам се, че съм тук и ще се опитам да оказа помощ на тима да се пребори за топ 8 ", разяснява Изизбек Исмаилов пред " Диама Спорт 2 ".
 ЦСКА - Черно море 3:2 @@@

" Започнах да се занимавам професионално с волейбол, когато бях на 23 години, започнах с играта в Краснодар. Точно бях приключил висшето си обучение и получих предложение от Майкоп, пристигна и предложение от Черно море и ето ме тук. Мисля, че ще може да променим играта си, тук времето е като в Краснодар и това доста ми харесва ", съобщи Евгений Тюрин.

 ЦСКА - Черно море 3:2 @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР