„Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат,

...
„Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат,
Коментари Харесай

Бъдещият министър на туризма от БСП за Петков и Василев: Поредният политически шарлатанин

„ Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат, че нямало ляво и дясно. В момента разделянето е на умните и красивите против всички останали, на младите против старите, на статуквото против смяната. Наскоро стана съвременно да ни разделят и на честни и нечестни, като някои нечестни ще издават лиценза за честност на всички останали “. Това са думи на бъдещият министър на туризма от Българска социалистическа партия Христо Проданов по време на предизборно присъединяване.

Датата е 30 октомври, единствено преди няколко месеца, не е даже година. Затова е извънредно необичайно, по какъв начин Проданов реши без никакви притесненя да влезе в клуба на „ шарлатаните “ както назовава Кирил Петков и Асен Василев тогава.

„ Гласувайки за следващия политически самозванец, който се появява на избори след избори. Разделят обществото още на имунизирани против неимунизирани, лекари против учители, служащи против работодатели”, споделя Проданов, който се чака в понеделник да стане министър точно на тези „ шарлатани “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР