Новите Opel Corsa и Corsa-e вече бяха в центъра на

...
Новите Opel Corsa и Corsa-e вече бяха в центъра на
Коментари Харесай

Юрген Клоп зад волана на новата Corsa

Новите Opel Corsa и Corsa-e към този момент бяха в центъра на вниманието на посетителите на тазгодишното интернационално автомобилно ревю IAA във Франкфурт. Сега следва те да се появят и по пътищата, съпроводени от посланика на марката Opel Юрген Клоп. Защото е несъмнено занимателно да приказваме за преимуществата на авангардните технологии като електрическата подвижност да вземем за пример, само че още по-забавно е всеки да се запознае от близко и персонално с тях зад кормилото на новото потомство на Corsa. А кой би могъл да излъчи това обръщение по-добре от сполучливия футболен треньор на Ливъпрул, който подлага на тестване обещанията на немската марка във връзка с електрическата подвижност в новите телевезионни реклами, чието лъчение към този момент стартира?!

Харизматичният, харесван и занимателен Юрген Клоп е лице на Opel към този момент седем години и има зад тила си съществени функции допълнително от 20 немски и интернационалните телевизионни рекламни акции на Opel. Едновременно с това, той има и многочислени изяви като мотиватор за чиновниците и дилърите на компанията и като сътрудник за изявленията по време на събития. На този декор е изцяло и естествено доказаното желание на автомобилния производител и на спечелилия в Шампионската лига през 2019 година да удължат своето сполучливо съдействие в дълготраен проект.

Център в сюжета на новата акция, която стартира с Corsa-e са тематиките за електрическата подвижност, бъдещето на автомобила и методите за понижаване на нездравословните излъчвания. Но по какъв начин се случват нещата в реалност? Юргет Клоп е тестовият водач на модела и очевидно изпитва голямо наслаждение от ръководството на Corsa-e.

„ Аз несъмнено съм част от целевата група клиенти на новата Corsa-e “, той. “Електрическата Corsa е идеално транспортно средство за ежедневните ми пътувания от вкъщи до подготвителното игрище, до стадиона Анфийлд или до летището. „ Този автомобил е в действителност страховит във всяко отношение – в Opel несъмнено са свършили доста добра работа. “ Със своята акумулаторна батерия с потенциал от 50 кВтч, моделът с пет порти и оптималната мощ 100 кВт (136 к.с.) може да измине до 330 километра с едно зареждане (WLTP2). На процедура за Клоп това значи, че ще му се постанова да зарежда батерията единствено един път седмично.

“Зад кулисите ” пък е спомагателна серия от видеоклипове, която демонстрира какъв брой доста са се забавлявали Юрген Клоп и членовете на екипа по време на фотосите на новата акция. Tелевизионните реклами ще се допълват от средствата на външната реклама и известия в обществените медии по отношение на новото потомство на Corsa, която ще дебютира в автосалоните на дилърите на марката в Германия (с гама от високефективни мотори с вътрешно горене) на 16 ноемв
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР