Новите обитатели на московския зоопарк - пандите Руи и Диндин,

...
Новите обитатели на московския зоопарк - пандите Руи и Диндин,
Коментари Харесай

Пандите в зоопарка в Москва слушат гласа на Путин

Новите жители на московския зоопарк - пандите Руи и Диндин , ще слушат гласа на съветския президент Владимир Путин през тонколони в границите на процедурата за акомодация, оповестява уеб сайтът Vesti.ru.
 

Животните също ще слушат и гласа на китайския водач Си Цзинпин, както и звук на доста хора. Това е належащо, с цел да не изпитват стрес, когато одобряват гости.

, Putin meet giant pandas at Moscow Zoo
— CGTN (@CGTNOfficial)

Руи и Диндин дойдоха в зоологическата градина в границите на честването на 70-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред Русия и Китай . Те могат да прекарат в Москва 15 години в границите на дълготраен контракт, като договарянията за прекачване на животните са траяли три години. За всяка една от тях Русия ще би трябвало да заплаща по 1 млн. $ годишно.
 

While Trump is busy punishing China with trade deals - Xi is wooing Putin with Pandas! I may have to visit my old stomping ground!
— Katie Pilbeam (@KatiePilbeamTV)

За първи път панда е подарена на Москва от Мао Цзедун през 1957 година във връзка 40-годишнината от Октомврийската гражданска война, в символ на признателност за обстоятелството, че Съюз на съветските социалистически републики първи признават новия Китай. Мъжкият Пин-Пин умира през 1961 година на шестгодишна възраст.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР