Новите Nike Air Max 270 са едни от най-култовите модели

...
Новите Nike Air Max 270 са едни от най-култовите модели
Коментари Харесай

Новите Nike Air Max 270 са вече тук в неонови оттенъци

Новите Nike Air Max 270 са едни от най-култовите модели за годината, с цветове, въодушевени от Северното зарево, а комбинациите от детайли от предходни модели и минали колаборации основават новата класика на улицата. 270 стъпва върху познатите материали и притегля вниманието с неповторими акценти, решени в блестящи оттенъци.
Нюансите на нощното небе са част от визията на Air Max 270, като горната мрежеста част резервира черния цвят, а задната част на петата и бранд детайлите са издържани в набор от сини тонове.
Увеличената air камера се придържа към същия искра, което трансформира маратонките в свежо допълнение към дрешника на всеки sneaker фанатик.

Air Max 270 са идващото потомство маратонки, взело най-хубавото от именитите Air Max 180 и Air Max 93. 270 има най-голямата Air камера до момента. Този модел е основан напълно като обувка за градските улици, която да притегли вниманието на всички.
Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, основана с всички характерности на спортните модели, само че приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че наподобяват напълно, новаторската air подметка дава улеснение и неповторимото възприятие, че стъпваш по облаци. Един от главните детайли в този модел е петата с височина от 31мм, която обезпечава оптимален комфорт през целия ден.
Nike Air Max 270 са налични в магазините на BUZZ и онлайн на цена от 299,90 лева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР