Новите мрежи ще променят коренно начина на живот на хората5G

...
Новите мрежи ще променят коренно начина на живот на хората5G
Коментари Харесай

5G ще доведе до трета интернет революция

Новите мрежи ще трансформират радикално метода на живот на хората

5G ерата ще промени метода, по който хората живеят и работят
(снимка: CC0 Public Domain)

Настъпването на ерата 5G ще докара до смяна в метода на живот и работа на хората, отбелязва Gizchina, базирайки се на разбор на IDC с акцент върху проникването на мрежите от пето потомство в Китай.

През 2020 година в азиатската страна ще бъдат доставени към 100 милиона 5G интелигентни терминали, в това число смарт телефони, таблети, преносими компютри, VR/AR шлемове и други артикули. Годишните доставки на 5G устройства ще надвишат 400 милиона броя през 2023 година
още по тематиката
5G ерата ще промени метода, по който хората живеят и работят. IDC приказва за концепцията V2E (Voice to Everything), която ще обхване необятна гама от артикули и ще докара до третата интернет гражданска война в Китай. Това ще бъде „ ерата на гласовия интернет ”.

IDC предвижда, че 100 милиона души в Китай ще употребяват функционалността за гласово взаимоотношение през 2020 година Над 40% от потребителите ще разполагат с повече от едно 5G устройство вкъщи. Повече от 30% от децата на възраст от 1 до 14 години ще стартират да употребяват смарт телефони и други 5G устройства по-активно през идната година.

Очаква се и гражданска война в автомобилната промишленост. През 2020 година над 80% от авто-производителите ще си партнират с софтуерни компании за създаване на нови автомобилни системи, които ще оферират усъвършенствани функционалности за обработка и предпазване на данни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР