Новите модели се очакват на пазара в края на следващата

...
Новите модели се очакват на пазара в края на следващата
Коментари Харесай

Apple подготвя Mac компютри с ARM процесор

Новите модели се чакат на пазара в края на идната година

Mac компютри с процесор ARM се чакат в края на 2020 година (снимка: Apple)

Д ве дребни „ революции ” се чакат от Apple през идната година . Компанията ще пусне най-накрая умни очила и Mac компютри със личен процесор въз основата на архитектура ARM, оповестиха Blomberg и MacRumors.

Преди време в интернет се появи информация, че следващата година Apple може да пусне умни очила. Това не бяха единствено клюки, а прогноза на известния анализатор Минг-Чи Куо.

Сега нов източник удостоверява тази информация. Очаква се Apple да показа умните очила през първата половина на 2020 година, само че стартирането им на пазара може да бъде отсрочено, в случай че продуктът изисква усъвършенстване.
още по тематиката
Твърди се също, че в края на идната година ще излезе образован часовник Apple Watch с функционалност за следене на съня, макар че съгласно по-ранните клюки такава трябваше да се появи в Watch Series 5.

И огромната вест – в края на 2020 година се чакат Mac компютри, основани на лични процесори на Apple. Слухове за тях циркулират от дълго време, само че към момента няма съвсем никаква конкретика.

Според източниците, Apple ще вгради в новите си Mac-ове процесор, основан на архитектура ARM, който ще може да се конкурира с стандартните процесори на Intel. В момента ARM е преобладаващата архитектура за смарт телефони и таблети.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР