Новите модели предлагат вградена защита и мощни AMD процесориПотребителите на

...
Новите модели предлагат вградена защита и мощни AMD процесориПотребителите на
Коментари Харесай

HP EliteBook 705 и HP ProBook 645 G4 – лаптопи за бизнеса

Новите модели оферират вградена отбрана и мощни AMD процесори

Потребителите на HP EliteBook 705 могат да останат продуктивни през целия ден

HP вкарва на пазара нови серии мобилни лични компютри HP EliteBook 705 и HP ProBook 645 G4, проектирани за експертите в придвижване.

Серията HP EliteBook 705 предлага вградена отбрана на корпоративно равнище и елементарно ръководство, дружно с композиция от характерности, които улеснят бизнес потребителите при работа в мрежата. С Windows 10 Pro и мобилни процесори AMD Ryzen Pro, потребителите могат да останат продуктивни през целия ден, с помощта на дългия живот на батерията и HP Fast Charge опцията за зареждане на 50% от батерията единствено за 30 минути.

Новите модели EliteBook 735 G5, EliteBook 745 G5 и EliteBook 755 G5 се характеризират още с ултра тъничък дизайн, стеснен панел на екраните и вградена подсветка. Самолекуваща, хардуерно-подсилена отбрана оказва помощ за предотвратяване на устройствата, а вградена HP Sure View функционалност скрива екрана за спомагателна отбрана на данните и бизнеса.

Устройствата оферират и функционалност за съкращаване на шума на микрофона, а клавиатурата разрешава на потребителите елементарно да ръководят диалозите единствено с един бутон.

HP ProBook 645 има тъничък дизайн и вградена отбрана на корпоративно равнище

Серията HP ProBook 645 също се отличава с тъничък дизайн и висока продуктивност, с помощта на процесор AMD Ryzen Pro, плюс вградена отбрана на корпоративно равнище и еластичност при избора на настройка. Дизайнът поддържа няколко докинг варианти и е минал MIL-STD 810G тест за устойчивост.

Потребителите могат да предпазят персоналните си компютри против разрастващи се вирусни закани посредством самолекуващи, хардуерно-подсилени и лесни за ръководство решения за отбрана.

Лаптопите HP EliteBook 705 ще бъдат налични в Европа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €799. Моделите HP ProBook 645 G4 се чакат също през май с начална цена от €749.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР