Новите „Мис и Мистър Козлодуй 2020“ са 17-годишната Зина Спасова

...
Новите „Мис и Мистър Козлодуй 2020“ са 17-годишната Зина Спасова
Коментари Харесай

17-г. Зина и 19-г. Марин са новите „Мис и Мистър Козлодуй“ СНИМКИ

Новите „ Мис и Мистър Козлодуй 2020 “ са 17-годишната Зина Спасова и 19-годишният Марин Тодоров. Традиционно и тази година The River complex семейства в събота вечерта състезанието „ Мис и Мистър Козлодуй “.

Много хора се бяха събрали с цел да изберат най-красивите младежи, които ще носят купата в идната година. Организатори на блестящото събитие бяха „ Интерсаунд” и „ X Model Group”. В блестящата конкуренция се впуснаха девойки и момчета от Козлодуй, Гложене и Мизия, заяви Ивайло Йосифов от “X Model Group”.

Конкурсът “Мис и мистър Козлодуй 2020” е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2020” и най-престижния конкурс за хубост “Мис България”, който следва да се организира в края на годината, а новата „ Мис Козлодуй 2020” ще показа града в него.
Първи подгласници на носителите на короната станаха Магдалена Янушова и Милен Асенов. Третото място заеха Вяра Огнянова и Пламен Петков. Лица на XMG – Козлодуй станаха Патрисия Петрова и Станислав Стоянов.


Красотата и представянето на претендентите за купата беше оценено от жури в състав: Емил Тодоров, президент на ФК „ Огоста “ /Хайредин/, представител на компания „ Краси “ ЕООД, Ивайло Йосифов, основен управител на “X Model Group “, хубавицата с най-вече корони в България, измежду които “Фотомодел на Вселената 2018-I” и „ Мис Екология 2020” Инес Петрова, Маша Сашева – топ модел на X Model Group, която е „ Мис Северозападна България 2016”, както и „ Мис Естетик 2020”.


Част от журито бяха още и Светлана Стойкова - „ Мис Козлодуй 2019”, която е модел на X Model Group и Катерина Ермакова – „ Мис Северозападна България 2019”.

Цветята за спечелилите в състезанието бяха обезпечени от бутик за цветя и дарове „ Невена”. За спечелилите в блестящата конкуренция имаше още доста награди и дарове.


Водещата на събитието – офис мениджърът на „ X Model Group “ Зорница Димитрова, способства в допълнение за положителното въодушевление на публиката и участниците в събитието. След награждаването стартира ваучър, който продължи до късно. Градусът на положителното въодушевление остана във владението на гореща музикална стратегия – D.J. dance and music party.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР