Новите любимци на българската публика от култовата тийн лента, която

...
Новите любимци на българската публика от култовата тийн лента, която
Коментари Харесай

Стилисти от Sexy Hair ще превърнат актьорите от „XII A” в холивудски звезди за ревю на AGRESSIA

Новите любимци на българската аудитория от паметната тийн лента, която разруши филмовите ранглисти в премиерния си уикенд, ще се преобразят в модели на AGRESSIA

Най-чаканият фешън конгрес SFWA/W17, който ще се организира от 26-ти до 29-ти септември 2017-та в столичната зала EFE на Хотел Марнела, започва с най-актуалното звездно наличие на 26-ти септември, вторник.

От 17:00 часа на щанда на Sexy Hair можете да се потопите в атмосферата на подготовката за ревюто на AGRESSIA. Официалният стилист на „ XII А ” – Владимир Атанасов и неговите сексапилни асистентки ще приготвят актьорите за дефилето, като стилизират косите им в унисон с последните холивудски трендове.

От 19:30 часа откриващото публично ревю на AGRESSIA ще даде старт на седмицата на модата. Ще бъдат показани най-новите оферти на La Martina, Tombolini и несъмнено авторските, дизайнерски дрехи на AGRESSIA, с най-качествените платове от целия свят.

Актьорите от кино лентата: Радина Кърджилова, Велислава Костадинова, Анелия Мангърова, Калоян Минев, Христо Стефанов, Мариян Методиев, Иоан Карамфилов и други, ще се трансфорат в модели на водещите трендове за мода и коса, показани от топ-стилистите на Sexy Hair, Владимир Атанасов и Асен Налбантов и дизайнерите на AGRESSIA.

За наслада на посетителите, на щанда на Sexy Hair младите очаквания на българското фризьорство ще вършат демонстрации във всички дни на SFW от 26-ти до 29-ти септември. Още на идващия ден, на 30-ти септември, в събота стартира Международния фестивал на прическата и хубостта – Sofia Hair & Fashion Show, който тази година празнува своя 20-ти празник и ще се организира в двата дни на укиенда. Още в първата вечер ще бъдат връчени първите за България Фризьорски Оскари – You Are The First. Водещи на блестящата гала ще бъдат звездите на Нова Телевизия – Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков.

За първи път двете фешън събития се организират в една и съща седмица. Във всички дни на SFWA/W17, с помощта на Christian Of Roma, експерти, фенове и изкушени от модата и фризьорското изкуство ще бъдат посрещани на специфичен Sexy Hair щанд, завършен като кино студио. Идеята по тази причина е въодушевена от партньорството на американския бранд с продуцентите на паметната тийн-лента „ XIIА ”, чиято премиера се състоя на 15-ти септември. В епизодична роля във кино лентата се появява Мария Кристиано, правоприемник на фамилия Кристиано. Тя сега е студент в Istituto Europeo di Design, Милано.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР