Новите конзоли на Sony се продават наистина добре. До края

...
Новите конзоли на Sony се продават наистина добре. До края
Коментари Харесай

Недостигът в доставките на PS5 ще продължат и тази година

Новите конзоли на Sony се продават в действителност добре. До края на март тази година, Sony споделиха, че са съумели да доставят 7.8 милиона машини, което въпреки и с малко е по-добре от продажбите на PlaySation 4 за същия интервал от появяването на конзолата (в случая – 7.6 милиона PS4). И е доста евентуално новата подпора да сложи нови върхове за компанията, в случай че не е пандемичната конюнктура, която се отразява съществено на дефицита на хардуерни съставни елементи и съществено нарушава работата на линиите на произвеждане и доставка. Прибавете на фона на този дефицит повишеното търсене породено от това, че хората са заключени по домовете си и конзолите са един от избавителните им пояси, с цел да запазят душевното си успокоение, и получавате условия за съвършената стихия. За проблеми сигнализираха от AMD, които доставят технология за конзолите, както и от Microsoft. А в този момент казусът беше приет и от японската компания.

В неотдавна изнесен отчет от страна на Sony, показан от основния финансов управител на компанията Хироки Тотоки, се декларира, че макар упованията за това, доставките на PlayStation 5 конзоли няма да се покачат доста.

Както заявих по-рано, нашата цел е да реализираме по-големи размери от продажби от същия интервал за PS4 (втората година от появяването на конзолата), само че можем ли да завишим фрапантно доставките? Не, това е малко евентуално. Недостигът на полупроводници е един от факторите това да не се случи, само че има и други фактори, които ще обиден продуктовите размери. Така че към сегашния миг задачата пред нас е да бием достижението от 14.8 милиона продадени бройки за втората година на продажби на PS4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР