Новите кметове и общински съветници в Монтана положиха клетва. Това

...
Новите кметове и общински съветници в Монтана положиха клетва. Това
Коментари Харесай

Новите съветници и кметове в Монтана положиха клетва

Новите кметове и общински съветници в Монтана поставиха клетва. Това стана на учредително съвещание през вчерашния ден. То бе намерено от регионалния шеф Росен Белчев. „ Много елементарно е да се разрушава, доста по-трудна е да създаваш, да градиш”, сподели той.
32-ма души получиха удостоверенията си за общински съветници. След това те, кметът Златко Живков и кметовете на 10-те села с над 350 поданици, където имаше директен избор, поставиха клетва.
С скрито гласоподаване и без нито един глас срещу, съветниците избраха за собствен ръководител Иво Иванов. Той бе и единствената номинация за поста. Това е четвъртият му мандат като ръководител на Общинския съвет и пети като общински консултант.
„ Днес мога да обещая още от същото – работа, подреденост, диалогичност и подготвеност за реализиране на компромис. Убеден съм, че всички сме тук с цел да работим за бъдещето и сегашното на община Монтана. Трябва да продължим по този начин, че след работния си ден всеки да има какво да прави. В града ни да се живее забавно, ангажирано и това е метода да останат повече хора в Монтана. Всъщност в клетвата ни е казано всичко - „ да работим за благоденствието на жителите на община Монтана”, съобщи Иво Иванов.
Само един консултант, определен с листата на Национална движение „Симеон Втори" – Движение за права и свободи се отхвърля от мандата си. Мястото на Марян Димитров ще бъде заето от идващия в листата.
Няма да има лични промени в кметствата, нито ще бъдат сменяни кметски наместници, сподели кметът Златко Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР