Новите кадри, в които поп изпълнитялет Майкъл Джексън е разпитван

...
Новите кадри, в които поп изпълнитялет Майкъл Джексън е разпитван
Коментари Харесай

Наследниците на Майкъл Джексън осъдиха документалния филм за сексуалните му посегателства

Новите фрагменти, в които поп изпълнитялет Майкъл Джексън е разпитван за половите му похищения над малолетни, бе показано в документалния филм. Това разгневи наследниците на краля на поп музиката.

Наследниците на звездата предизвестиха американската телевизия Ченъл 4, че двамата мъже, които настояват, че като деца са били обект на полови похищения от страна на Джексън, нарушава програмните ѝ правила, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Адвокати на наследниците на Майкъл Джексън декларират в свое писмо, че документалният филм "Да напуснеш Невърленд " не включва отговори на бранители на ползите на краля на поп музиката, както това се изисква в сходство с разпоредбите за програмиране.

"Смятаме, че всички можем да се съгласим, че подправените обвинявания във кино лентата са значими ", се споделя в писмото.

"Човек мъчно може да си показа по-значими обвинявания против някого. "

В края на предходната седмица сходно писмо бе изпратено до телевизия НВО, в което се споделя, че обвиняванията са позорни, само че вниманието се концентрира върху стратегиите правила в Ченъл 4. Двете малките екрани са съпродуценти на въпросната документална лента, която бе показана премиерно на кинофестивала Сънданс. Тя ще бъде излъчена през първата седмица на март от Ченъл 4 във Англия и от НВО в Съединени американски щати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР