Новите имена в националния отбор няма да секнат с деветимата

...
Новите имена в националния отбор няма да секнат с деветимата
Коментари Харесай

Младен Кръстаич продължава с изненадите в националния отбор

Новите имена в националния тим няма да секнат с деветимата дебютанти, които Младен Кръстаич повика за мачовете с Гибралтар и Северна Македония. Съвсем скоро се чака покана за държавния ни отбор да получи и нападателят на немския Аугсбург Лукас Петков, написа " Мач телеграф ".

Той е роден през 2000 година в град Фридберг, само че неговият дядо е българин, което ще му разреши да получи наш паспорт. Процедурата към този момент е задействана от самия футболист, който е подал документи във Външно министерство и Министерство на правораздаването и се чака напълно скоро надареният футболист публично да е българин. Ако всичко е наред Лукас Петков ще може да дебютира в ноемврийските контроли на националите - на 16-и с Кипър и на 20-и с Люксембург.
 Кръстаич: Заслужена победа, беше значимо да останем в четвърта урна
Кръстаич: Заслужена победа, беше значимо да останем в четвърта урна

" Можем да играем на високо равнище "

От началото на сезона 21-годишният нападател има 3 мача в Бундеслигата. Той даже записа минути при впечатляващия триумф над Байерн (Мюнхен) с 1:0 на 17 септември. Лукас Петков е младеж на Аугсбург, само че през предишния сезон игра чартърен в третодивизионния Ферл, където блесна с 11 гола в 37 мача, след което бе върнат в елитния отбор и наподобява ще получава от ден на ден шансове за изява.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР