Новите графични карти са VR-ready, имат 4K поддръжка, разполагат с

...
Новите графични карти са VR-ready, имат 4K поддръжка, разполагат с
Коментари Харесай

ASUS обяви графичните карти GeForce RTX 2080 Ti и 2080 във версии ROG Strix, Turbo и Dual

Новите графични карти са VR-ready, имат 4K поддръжка, разполагат с нови охладителни системи и към този момент са разполагаем за предварителна поръчка
ASUS разгласи графичните карти Republic of Gamers (ROG) Strix, ASUS Dual и ASUS Turbo построена върху новата платформа NVIDIA GeForce RTX, която разполага с поддръжка за високоскоростна GDDR6 памет и VirtualLink за бързи, едножични връзки, предопределени за идващото потомство VR слушалки.

Новите графични карти NVIDIA GeForce RTX са с усъвършенствани графики, които слагат нови равнища на продуктивност. Базирани на новата архитектура NVIDIA Turing ™ и на революционната платформа NVIDIA RTX, новите графични карти оферират опция за следене на потока от данни в действително време, изкуствен интелект и опция за програмиране на потока от данни. Потребителите не получават опция за необикновено игрово преживяване – те ще получат най-хубавото гейминг преживяване.
„ Новите графични карти GeForce RTX слагат началото на едно зашеметяващо, ново потомство игри и ще ни донесат потапящо прекарване. Ние сме извънредно щастливи, че ASUS продължава да надгражда над опита и нововъведенията реализирани в тази промишленост „. Това сподели Джъстин Уокър, шеф на десктоп дивизията NVIDIA GeForce. „Всяка серия артикули ROG и ASUS дава отговор на потребностите на от ден на ден геймъри, които сигурно ще оценят новия дизайн и новите технологии за изстудяване, които ще им оказват помощ да надминат себе си в компютърните игри ”. ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti и 2080
ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti и 2080 поддържат хладна системата Turing. Благодарение на новите вентилатори оборудвани с технологията Axial, които включват в деяние ROG нововъведенията, измежду които е и хъб с дребни вентилатори, който разрешава закрепването на по-дългите лопатки и спиращ пръстен, подобряващ структурата и въздушното налягане в зоните за изстудяване на GeForce RTX 2080 Ti и 2080 от гамата ROG Strix. Новият дизайн разрешава на вентилаторите, оборудвани с технологията Axial, да обезпечават повече въздушен поток без да усилва равнището на шума.
Технологията Auto-Extreme
Всички графични карти ROG Strix се създават посредством технологията Auto-Extreme. Това е автоматизиран развой, който покачва новите стандарти в сектора. Традиционно, заваряването на съставни елементи, инсталирани във вътрешността и на повърхността на видеокартата, се прави на обособени стадии в процеса на конструиране. Технологията Auto-Extreme разрешава завършването на целия развой на заваряване в един единствен стадий. Това понижава топлинните условия на съставените елементи и отстрани използването на химикали за разчистване. Всичко това понижава нездравословното влияние върху околната среда, както и потреблението на сила по време на производството и спомага за основаването на по-устойчив артикул.
ASUS Dual GeForce RTX 2080 Ti и 2080
Графичните карти ASUS Dual GeForce RTX 2080 Ti и 2080 са оборудвани със специфични вентилатори. Тяхната неповторима технология е вградена при видеокартите Dual от серията ROG Strix и способства за равнищата на въздушното налягане, ниските равнища на звук и IP5X  сертификацията за резистентност на прахуляк. Специално за тези, които обичат безшумните устройства, има системи за надзор, които разрешават режима за прекъсване на вентилатора да доближи 0db.
Дизайнът 2.7-Slot
Най- новите видеокарти ROG Strix и Dual имат дизайн от вида 2.7-slot. Той разрешава използването на по- огромни системи за изстудяване. Общата охлаждаща повърхнина е с 20% по-голяма за видеокартите ROG Strix и с 50% по- огромна за видеокартите Dual, спрямо предходните генерации. Подобреното разпръскване на топлота разрешава по-висок предел на овърклок за запалянковците и необикновено преживяване от вида plug-and-play, посредством намаляне скороста на вентилаторите по време на игра.


ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti и 2080
Графичните карти ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti и 2080 са планиране за напълно независимо построени системи с дизайн допускащ потреблението на голям брой графични карти или други детайли, които възпрепядстват въздушния поток. Turbo GeForce RTX 2080 Ti и 2080 имат фини оптимизации на дизайна. Те усъвършенстват циркулацията на въздуха и покачват издръжливостта. Сред подобренията е 88 мм IP5X вентилатор с двойна опорна система и нов дизайн на уплътнителя. Той разрешава по-голям въздушен поток, който влиза във вентилатора, даже когато е закрепен за стъклото на каркасата или за други графични карти.
ЦЕНИ И НАЛИЧНОСТИ
Графичните карти ROG Strix, ASUS Dual, ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti и RTX 2080 ще бъдат пуснати за продажба от средата на септември.

Следните модели са налични за предварителна поръчка от 20 август 2018 година В някои страни, от оторизирани дистрибутори. Моля, свържете се с локалния представител на ASUS за повече информация.

Налични модели за предварителна поръчка:
Dual GeForce RTX 2080 TI OC Edition Turbo GeForce RTX 2080 TI ROG Strix GeForce RTX 2080 OC Edition Dual GeForce RTX 2080 OC Edition КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ROG Strix GeForce RTC 2080Ti и 2080 разполагат с вентилатори, оборудвани с технологията Axial. Тя обезпечава усъвършенстван въздушен поток и са IP5X сертифицирани за резистентност на прахуляк.Графичните карти ROG Strix са проектирани благодарение на Auto-Extreme Technology. Това е автоматизиран развой, който усъвършенства консистенцията и издръжливостта на продукта.Графичните карти ROG Strix и Dual са с дизайн тип7-slot. Той който уголемява охлаждащата повърхнина за по-добра топлинна ефективностГрафичните карти Turbo са оборудвани с вентилатор, който усъвършенства охлаждането за конфигурации, употребяващи повече видео карти и системи с стеснен въздушен поток
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР