Новите функционалности на приложението MyTelenor, които бяха представени днес, ще

...
Новите функционалности на приложението MyTelenor, които бяха представени днес, ще
Коментари Харесай

МyTelenor с нови функционалности за плащане на сметки




 Мy Telenor с нови функционалности за заплащане на сметки



Новите функционалности на приложението MyTelenor, които бяха показани през днешния ден, ще улеснят клиентите при заплащането на сметки и презареждането на предплатени номера. А за първите възползвали се от обновените варианти ще има и награди.

„ В днешно време клиентите търсят все по-лесни способи да поддържат връзка с фирмите, които им дават услуги. Те желаят всичко да се случва бързо и интуитивно, без да бъдат ангажирани, само че в това време желаят да бъдат сигурни, че техните персонални данни и желания ще бъдат предпазени. Водени точно от тази концепция да създадем нещо, което клиентите търсят, преди година и половина представихме MyTelenor. Всички нови функционалности са плод на противоположна връзка на потребителите, като упоритостта ни е приложението да се трансформира в желано място за клиентите “, означи Евгения Овчарова, шеф „ Дигитално изживяване” в Теленор.

До момента клиентите е трябвало непрестанно да вкарват своите картови данни и да минават през няколко обособени екрана, с цел да си платят фактурата. След измененията те към този момент могат да резервират информацията за картата в приложението, още след първата сполучлива транзакция. MyTelenor работи с Visa и Mastercard и разрешава да се запомнят до три кредитни или дебитни карти.

Другата нова алтернатива предлага абониране за автоматизирано заплащане на сметките. До пет дни след излизането на фактурата сумата ще се тегли от карата, а клиентите ще бъдат уведомявани за транзакцията с SMS. Във всеки един миг потребителите мога да изтрият някоя от своите карти или да се откажат от абонираното заплащане, акцентира Овчарова. Тя добавя, че по този метод ще може да се заплащат и непознати потребителски номера.

 Мy Telenor с нови функционалности за заплащане на сметки

За да подсигурява сигурността на данните на потребителите, Теленор избира за собствен сътрудник немски банка Wirecard. „ Клиентът вкарва данните си не в My Telenor, а в страницата на Wirecard, която е интегрирана в приложението. Комуникацията сред Теленор и Wirecard се прави с токени, съдържащи информацията на клиента по един закодиран метод. Ние получаваме от Wirecard единствено последните четири числа от картата, датата й на годност и дали може да бъде заплатено с тази карта или не”, акцентира Овчарова.

За да могат да употребяват новите услуги клиентите би трябвало да обновят приложението или да си смъкват новата версия. Първите 10 000 консуматори на MyTelenor, които платят своята месечна сметка и запазят картата си в мобилното приложение от през днешния ден до 31 юли 2018 година, ще получат един от специфичните дарове на Теленор – външни акумулатори, сенници за автомобил, шапки, спортни бутилки или тениски. „ При възнаграждение и запазване на картата в приложението клиентът получава код, с който отива в офис на Теленор и си избира една от петте награди, която е налична. Наградите ще могат да се получар доникъде на месец август “, прецизира Овачарова.

Днешното събитие е част от самодейността Telenor Park Office, която продължава до края на седмицата. Чрез нея компанията се пробва да разчупи стандартите и да насърчи хората да излязат отвън своите всекидневно работни пространства.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР