Новите филми в програмата на Фестивалния и конгресен център във

...
Новите филми в програмата на Фестивалния и конгресен център във
Коментари Харесай

Програма на ФКЦ - Варна от 14 до 20 октомври

Новите филми в програмата на Фестивалния и конгресен център във Варна са българският ЖИРИ (от конкурсната стратегия на 30-ия МФФ " Любовта е полуда " ) и анимацията за цялото семейство БЕЗСМЪРТНИЯТ И КРАСАВИЦАТА .

Подновява се филмовата стратегия взаимно с Алианс Франсез. Прожекциите са в петък, два пъти месечно. На 14 октомври ще се излъчи френската драма НЕ МИ ПУКА , с български надписи. Цена на билета - 5 лева

„ Теодор Ушев: Невидими връзки “ ще даде старт на " Синелибри " в морската столица на 14 октомври от 19:00 ч. в наличието на режисьора Борислав Колев.

На 14 октомври в зала 1 Техническият университет във Варна ще чества 60-годишен празник .

Формация " Арт Денс " ще показа на 16 октомври от 19:30 ч. танцово-музикален театър, хореография и постановка Нина Козина.

На 19 октомври Михаил Билалов ще показа комедийния театър " БУМ-БУМ: Еволюция на незаконното мислене " , създател: Ваня Николова(„ Под прикритие “, „ Връзки “ и " Голата истина за група " Жигули " ).

Допълнително ще бъдат оповестени нови дати за отсрочените спектакли " Търси се остарял смешник " (20 октомври) и " Виновни " (26 октомври)

16-ата Международна конференция по морски науки и технологии Black Sea 2022 ще се открие на 20 октомври в 9 часа в зала №4 на ФКЦ - Варна.

Допълнителна информация и билети онлайн за събития във ФКЦ и други зали във Варна може да намерите в уеб страницата

Билетният център на Фестивалния и конгресен център работи всеки ден от 10.30 до 20.00 ч.

ФКЦ резервира правото си на промени в програмата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР