Новите епизоди започват излъчване от 20 юни по TLC В

...
Новите епизоди започват излъчване от 20 юни по TLC В
Коментари Харесай

Неочаквани обрати в премиерния 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“

Новите епизоди стартират лъчение от 20 юни по TLC

В предишното Уитни Тор е била грациозна и атлетична танцьорка, само че поради синдрома на поликистозните яйчници тежестта ѝ доближава до съвсем 180 кг. Минава доста време преди Уитни да се почувства щастлива в тялото си и да стартира да се радва на живота. На 20 юни, вторник, от 22:00 ч. известната танцьорка се завръща за още вълнуващи завършения в новия 3-ти сезон на „ Моят огромен, обилен, приказен живот " по TLC, a трагичните мигове ще доближат връхната си точка.

„ Този сезон ще е изцяло непредвидим. Едно от нещата, които ще забележите е, че имам планове да основа семейство и несъмнено има неща в новия сезон, които ще ми донесат огромно неспокойствие, само че и огромно отчаяние. Очаквайте нещо доста персонално от мен. Ще има доста танци и трагични моменти, които постоянно будят интерес. Ще има и доста повече епизоди с фокус върху танците, само че ще разберете за какво в новия сезон ", разяснява самата Уитни Тор.

Отскоро Уитни е необвързана, руса, към този момент има лична къща и взема решение да се оправя с провокациите по нов метод. Предстоят ѝ доста сложни моменти, до момента в който се бори с редица драми, женски спорове и съществени танцови надпревари, които ще подложат на тестване силата ѝ и ще завършат ненадейно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР