Новите договори за поддръжка на пътищата можеше вече да са

...
Новите договори за поддръжка на пътищата можеше вече да са
Коментари Харесай

Бивш служебен зам-министър в МРРБ: Новото ръководство се е забавило с 3 месеца да пусне обществените поръчки

" Новите контракти за поддръжка на пътищата можеше към този момент да са подписани, само че новото управление на Министерство на регионалното развитие се е забавило с 3 месеца да пусне публичните поръчки. Заради това се стигнало до сегашната патова обстановка, при която старите или са прекъснати, или изтичат скоро, а нови най-малко до юли няма да има ", съобщи пред бТВ някогашният зам.-министър на Министерство на регионалното развитие в служебното държавно управление Иван Шишков.

" В тези 4 месеца нещата можеше да бъдат направени. Предаването на цялата документи беше като летящ старт, като съотборници към новото управление на Министерство на регионалното развитие ", уточни Шишков.

И добави, че това, което намерили като документи при първото служебно държавното управление предходната година, било шокиращо и било значимо да се подхващат незабавни ограничения. Заради това част от договорите били прекъснати, като бил стихотворец ангажимент на компаниите да се заплати, само че след инспекция на свършената работа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР