Новите Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter са победителите

...
Новите Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter са
победителите
Коментари Харесай

AUTOBEST 2019 за Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter

Новите Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter са победителите на журито AUTOBEST и по този начин печелят главното отличие за Най-добра покупка на територията на Европа за 2019 година ( AUTOBEST 2019 - Best Buy car of Europe ).

По традиция, журито AUTOBEST отличава и най-добрите в няколко други категории. Наградата ECOBEST 2018 печели изцяло електрическия и първи по рода си за марката Jaguar модел I-Pace. Отличието за най-добра компания ( COMPANYBEST 2018 ) отива при Aston Martin Lagonda, признанието за безопасност- SAFETYBEST 2018 , е за Hyundai със системата New Rear Occupant Alert Reducing Child Heat Hazards, която употребява ултразвуков датчик, за да записва и подсеща за детско присъствие на задните седалки, а BMW печели в категорията SMARTBEST 2018 с новия си образован персонален асистент.

Основното отличие на AUTOBEST за новите Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter идва след като тризнаците са събрали 14 076 точки, изпреварвайки новото потомство на Ford Focus със 148 точки. На трето място се класира Toyota Corolla с 13 846 точки, а по-късно се подреждат Kia Ceed, Citroen C4 Cactus и Dacia Duster.

"За мен е наслаждение да поздравя лидерската позиция на трите марки на PSA в спечелването на премията AUTOBEST 2019! ", коментира Иля Селиктар, президент на журито AUTOBEST. "Беше в сериозна надпревара с доста мощни съперници. По отношение на стила на купетата и задвижванията, това несъмнено е най-разнообразният конкурс AUTOBEST от години. Изборът на журито към вид Ludo space автомобил е самоуверено решение и потвърждава възможностите му да разпознава нови тенденции, предоставяйки на обикновения потребител в Европа същинско напътствие в покупката на автомобил, който е готов за утрешния ден ".

"Победата на тризнаците на PSA е заслужена за тази нова платформа ", споделя Дан Вардия, ръководител и освонател на AUTOBEST. "Платформа, разработена от преспектива и изисквания на лека кола и такава, която е в състояние да предлага отговори на различни персонални оферти, които тредлагат марките. Платформа, която се потвърди пред две интернационалните журита като автомобил и като лекотоварна кола, и която по всяка вероятност ще бъде една от най-продаваните през идващите години. За първи път в нашата история имаме няколко спечелилия. Лично аз съм доволен от избора на журито AUTOBEST на този вид купе като същинско отражение на концепцията Best Buy Car на Европа ".

Победителите в останалите отличени от AUTOBEST категории - MANBEST, TECHNOBEST, DESIGNBEST и SPORTBEST, бяха оповестени в средата на , а официалната церемония по връчването на премиите ще се състои на 7 февруари в Белгия.

С представители от 31 страни, AUTOBEST е най-голямото без значение автомобилно жури в Европа, покривайки не по-малко от 95% от нейното население.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР