Новите администраторски кодове за достъп до тол системата, с които

...
Новите администраторски кодове за достъп до тол системата, с които
Коментари Харесай

Новите кодове за тол системата са в ръцете на АПИ

Новите администраторски кодове за достъп до тол системата, с които ще могат да се основават права на чиновниците за работа в нея, бяха връчени на управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура. Целта е да бъдат избегнати всевъзможни подозрения за нерегламентиран достъп до данните. Така, дружно с новото ръководство на АПИ, подсигуряваме, че няма да има нерегламентиран или противозаконен достъп до данните в тол ръководството.

Всеки достъп до системата се записва автоматизирано и съхранява по отношение на откритите правила. Всички съществуващи до момента потребителски кодове за достъп също са ревизирани. Новите кодове за достъп на чиновниците в тол ръководството, които ще сътвори АПИ. Така ще могат да се управляват когато и да е дейностите на съответните чиновници с достъп и ще се избегнат подозрение за нерегламентиран достъп от страна на трети лица. На всеки 6 месеца тези кодове ще бъдат обновени.

Връчването на новите кодове се състоя в министерството на районното развиване и благоустройството в наличието на вицепремиера Гроздан Караджов, заместник-министъра на районното развиване Явор Пенчев, ръководителя на АПИ Тодор Василев, шефа на Националното тол ръководство Ивайло Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР