Новите 59 `Tirranna AMG Edition и Mercedes-AMG G 63 Cigarette Edition

...
Новите 59 `Tirranna AMG Edition и Mercedes-AMG G 63 Cigarette
Edition
Коментари Харесай

Съвместна премиера на AMG-Yacht и Mercedes-AMG G 63

Новите 59 `Tirranna AMG Edition и Mercedes-AMG G 63 Cigarette Edition означават своята премиера дружно в Маями. Това е взаимен план на Mercedes-AMG и Cigarette Racing, който става дванадесетото подобно особено издание в течение на дългогодишно съдействие. Интересно е да се види по какъв начин първокласният автомобил за приключения в AMG Performance Studio Affalterbach се индивидуализира въз основа на същите принципи на дизайна като лодката.

Като най-новият представител на изключителна серия от специфични издания, 59 `Tirranna AMG Edition би трябвало да сложи нови стандарти във връзка с мощ и дизайн и да сътвори съвършен баланс между първокласна яхта и мощна спортна лодка. Въпреки дължината си от 18 фута (18 метра) и широчина на фюзелажа от 14 фута (4,2 метра), 59 `Tirranna AMG Edition е изключително пъргава и усъвършенствана за максимална мощност съгласно Daimler.

Впечатляващият дизайн на 59 `Tirranna AMG Edition и Mercedes-AMG G 63 Cigarette Edition е резултат от тясното сътрудничество сред лодкарския екип, дизайнерския екип на Mercedes-AMG и Горден Вагенер, основен дизайнер в Daimler. „ Техните динамични и надълбоко чувствени пропорции олицетворяват атлетичната хубост “, казва Вагенер.

Mercedes-AMG G 63 предлага изключителни шофьорски характерности по пътищата и извън тях. Сред тях са 4-литровият, V8 битурбо мотор с мощ 430 кВт/585 к.с. и задвижването на всички колела (40:60) с три блокируеми диференциала. Окачването AMG "Ride Control " о с адаптивно регулируеми амортисьори работи изцяло автоматично и е електронно следено. То непрекъснато настройва амортисьорите на всяко колело по отношение на настоящите изисквания и по този метод поддържа уверените характеристики на шофиране на автомобила в изискванията на офроуд движение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР