Новините за случващото се в театъра, киното, музиката, изобразителното изкуство

...
Новините за случващото се в театъра, киното, музиката, изобразителното изкуство
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Театърът ни очаква с нови заглавия

Новините за протичащото се в театъра, киното, музиката, изобразителното изкуство можете да научите от рубриката на Галя Крайчовска в " Сутрешен блок " - " АРТ направления ". Днес тя е отдадена на театъра.

Вижте повече във видеото.

Театърът ни чака с нови заглавия. Не знам по кое време и по какъв начин Асен Блатечки е съумял да си почине от натоварения сезон, само че не щеш ли излиза с премиера довечера. „ Горещо ” - на сцената на Бургаския спектакъл. Режисира и си партнира с Калин Врачански. Героите в горещата комедия се оказват напълно подвластни на феромоните и притегателната им любовна мощ.

" Кралят Елен " открива сезона в спектакъл " Азарян ".

На 21 септември магичната трагикомедия ще означи и тъкмо една година от появяването си в „ първокласния си кръговиден дом ”, както екипът на постановката ласкаво разказва театралната зала. За „ Кралят Елен ” 2018-та година беше извънредно сполучлива. Аскеер за Веселин Петров, номинация Икар за Боян Арсов, „ Златен век ” за Стелиан Радев и режисьорката Анастасия Събева. В „ Кралят Елен ” една пътуваща тетатрална натрупа увлича изцяло актьори и фенове и не след дълго класическият текст ги потапя в приказна магическа история.

Театрална натрупа " Метеор " излиза с " Пиеса за нас ", в петък в Дома на киното. Тя е за нас - споделя режиьорката Ани Васева. За живота. За театъра. За отчаянието, насладата и страха. За нас. За това, което ни събира или ни липсва.

Авеню Q - хитовата режисура на Столичния куклен спектакъл се включва в Сцена на кръстопът. Фестивалната среща е довечера в трагичен спектакъл Пловдив.

Театърът на Рикардо Розато гостува на Панаира на куклите с 6 представления.

Ще ги забележим на площад Света Неделя, пред Народния Театър, Кристал, в Южния парк, с безлимитна доза развлечение. Рикардо Розато се занимава с несигурната, само че толкоз търсена от всеки тематика на равновесието. Така кръщава и спектакъла си, с който елегантно сериозно се обръща към порасналите и техните несъгласия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР