Новините за семейство Съсекс не спират да валят, а наскоро

...
Новините за семейство Съсекс не спират да валят, а наскоро
Коментари Харесай

Искаме и ние: Хари и Меган работят по 1 час седмично и имат милиони

Новините за семейство Съсекс не стопират да валят, а неотдавна стана ясно, че принц Хари и брачната половинка му Меган работят по един час седмично в своята фондация Archewell.

Двамата са отделили над 3 милиона щатски $ като безплатни средства, откакто са събрали 13 милиона $ от “двама богати благодетели “. Това демонстрира отчет за неотдавна оповестените данъчни регистри за 2021 година
                             

DailyMail.com, който се е сдобил с данъчните документи, твърди че в тях е записано, че Хари и Меган “работят единствено по един час седмично във фондацията си или 52 часа на година “.

Данъчната декларация демонстрира още, че фондацията - кръстена на 3-годишния наследник на семейство Съсекс Арчи - е дала 3 096 319 щатски $ безплатни средства и е събрала “по-малко от 4 500 $ обществено дарения ”.

Данните доведоха до спекулации, че по-голямото подаяние е направено от Опра Уинфри в подмяна на изявлението, което херцогът и херцогинята на Съсекс дадоха през март 2021 година Според публицистите, останалите 3 милиона $ са пристигнали от самия Хари, като част от 20-те милиона $ задатък, които поличу за спорната си автобиография Spare.
                             

Хари и Меган не получават заплата от фондацията си, само че основният изпълнителен шеф Джеймс Холт, който също работи един час седмично, получава заплата от 59 846 $ и други придобивки от 3 832 $, което значи, че печели 1 224 $ на час.

Данните от данъчната декларация будят въпроса с какво тъкмо се занимават Меган и Хари, откакто настояват, че фондацията е главният фокус на тяхната работа.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР