Новините около потенциалния двубой между Илон Мъск и Марк Зукърбърг

...
Новините около потенциалния двубой между Илон Мъск и Марк Зукърбърг
Коментари Харесай

Мъск и Зукърбърг може да се бият на арената на Колизеума

Новините към евентуалния дуел сред Илон Мъск и Марк Зукърбърг стават все по-изумителни след последната информация, че борбата може да се организира в Колизеума в Рим.

Според информация на таблоидния уебсайт TMZ, министърът на културата на Италия се е свързал със притежателя на Meta и му предложил точно арената на гладиаторите за необятно рекламираното събитие.

След това Зукърбърг предал известието на президента на организацията по свободни боеве UFC Дейна Уайт, чийто екип се свързал с върховен италиански държавен чиновник, съгласно TMZ.

Приблизително по същото време Мъск туитна нов пост, с който загатна, че " Има късмет борбата да се случи в Колизеума ".

Some chance fight happens in Colosseum
— Elon Musk (@elonmusk) June 30, 2023 Той продължи да подклажда интереса към борбата, като цитира героя на Ръсел Кроу от паметния " Гладиатор " - военачалник Максимус, който споделя на бойците преди борба: " Това, което вършим в живота си в този момент, отеква във вечността ".

След това Мъск разгласява скеч от кино лентата на Монти Пайтън " Животът на Брайън ", показващ останките на убити гладиатори в Колизеума с надпис " Трябва да поработя върху издръжливостта си ".
Need to work on my endurancehttps://t.co/jjh7uxfwC6
— Elon Musk (@elonmusk) June 30, 2023 Противникът му Марк Зукърбърг също е прочут почитател на римската история и нееднократно е споделял възхищението си от Август Цезар, като може би даже е избрал прическа, с която да подражава на римския император, отбелязва Insider.

Дали епичният дуел обаче ще се организира, остава въпрос без явен отговор. Сред най-големите критици на концепцията е майката на Мъск Мей, която неведнъж се пробва да анулира събитието, а татко му го назова " обстановка, от която Илон няма изгода " в изявление за The Sun.

Въпреки неодобрението на родителите си, най-богатият човек в света организира едночасова " спонтанна " подготовка с Лекс Фридман във вторник.
А преди този момент Дейна Уайт съобщи пред TMZ, че двамата милиардери са " съществени на живот и гибел " във връзка с борбата, откакто е прекарал час и половина в телефонен диалог с тях.

В съвремието Колизеумът е бил хазаин на няколко концерта, като този на Елтън Джон през 2005 година, напомня Insider. Събитието обаче се е състояло единствено отвън стените на античната сцена за боеве, която по времето на Римската империя е побирала до 80 000 фенове.

BBC заяви, че след приключването на реставрацията по-късно тази година, се планува арената да има преносим театрален под, което съгласно Министерството на културата ще разреши провеждането на концерти и театрални представления.

Мета, италианското министерство на културата и представител на UFC не дадоха отговор на запитването на Insider за коментар по тематиката.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР