Новините, че прокуратурата е започнала проверка, са тривиалния начин пиарите

...
Новините, че прокуратурата е започнала проверка, са тривиалния начин пиарите
Коментари Харесай

Василев: Гешев ще се обърне срещу най-слабия от господарите си, това е битката между Пеевски и Борисов

" Новините, че прокуратурата е почнала инспекция, са тривиалния метод пиарите на прокуратурата да записват нещо като активност, и да покажат, че не са изцяло ненужен орган. Какъвто действително са.
Илюзията продължава досега в който някой проверяващ уебсайт, съд или обиден не осведомят, че същата тази прокуратура не е намерила нищо, или че съдът е отхвърлил обвинителния акт на прокуратурата или някой потърпевш не каже, че е бил оневинен и стартира дело против страната в Страсбург.
 Василев: Борисов се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка Василев: Борисов се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка
" ББ се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка. Това са действителните досиета, посредством които се пробват да к...
Но и тук е повода за този пост - тези прокурурори би трябвало да се избавят по единично и групово. И Висш съдебен съвет и профилираната прокуратурата са под напън. Къщичката ми се разпада. Защото смяната иде ", във Facebook.
" Хватката на ГЕРБ отслабва, Зад кадър Пеевски се опита да ги държи с компромати и пари /които обаче ще стават все по-малко/. Според мен Гешев ще се обърне против най-слабия от господарите си. Трябва да си купи индулгенция и би трябвало да арестува някого, освен това огромна " риба ".
Това е борбата сред Пеевски и Борисов, кой ще изправари. Борисов не е мощният в това уравнение и евентуално се чака да не е към този момент министър председател, с цел да няма надзор върху Министерство на вътрешните работи, жандармерия и да има служебно държавно управление. Той държи Гешев с компромати, само че се съмняам дали това е плюс или минус за него. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР