Новините, че прокуратурата е започнала проверка, са тривиалния начин пиарите

...
Новините, че прокуратурата е започнала проверка, са тривиалния начин пиарите
Коментари Харесай

Илиян Василев: Битката е между Пеевски и Борисов, Гешев ще застане срещу по-слабия

" Новините, че прокуратурата е почнала инспекция, са тривиалния метод пиарите на прокуратурата да записват нещо като активност, и да покажат, че не са изцяло ненужен орган. Какъвто действително са ".

Това написа в профила си във Facebook Илиян Василев.

" Илюзията продължава досега, в който някой проверяващ уебсайт, съд или обиден не осведомят, че същата тази прокуратура не е намерила нищо, или че съдът е отхвърлил обвинителния акт на прокуратурата или някой потърпевш не каже, че е бил оневинен и стартира дело против страната в Страсбург.

Но и тук е повода за този пост - тези прокурурори би трябвало да се избавят по единично и групово. И Висш съдебен съвет и профилираната прокуратурата са под напън. Къщичката ми се разпада. Защото смяната иде. Хватката на ГЕРБ отслабва. Зад кадър Пеевски се опита да ги държи с компромати и пари /които обаче ще стават все по-малко/. Според мен Гешев ще се обърне против най-слабия от господарите си. Трябва да си купи индулгенция и би трябвало да арестува някого, освен това огромна " риба ".

Това е борбата сред Пеевски и Борисов, кой ще изправари. Борисов не е мощният в това уравнение. Той държи Гешев с компромати, само че се съмняам дали това е плюс или минус за него ", написа още Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР