НОВИНИ ЗА УКРАЙНА Киев губи на ден по 200 войници в

...
НОВИНИ ЗА УКРАЙНА
Киев губи на ден по 200 войници в
Коментари Харесай

Юри Михалков: Киев губи на ден по 200 войници в Херсон - Топ новини


НОВИНИ ЗА УКРАЙНА

Киев губи дневно по 200 бойци в Херсон

Украинската войска губи всеки ден стотици свои бойци в Херсонска област, сподели по съветската телевизия „ Първи канал “ зам-губернаторът на региона Кирил Стремоусов
„ Не желаят да влизат в пердах, тъй като има непрекъснати смъртни случаи както на наемници, по този начин и на укронацисти, наброяващи стотици. Загиват по 200 души дневно. Моралният дух на украинските военни внезапно е паднал заради огромни загуби. Налице е възприятие на безнравственост,…те не желаят да влизат в пердах. По принцип (само) обстрелват “, сподели Стремоусов. По думите му всички опити на украинците да напреднат към Херсон са несполучливи.

На 18 октомври управляващите в Херсон взеха решение да изтеглят 50 000-60 000 поданици на региона от десния на левия бряг на река Днепър заради опасността от наводняване, в случай че украинските военни ударят Каховската Водноелектрическа централа. Досега са евакуирани 40% от тях. Решението е взето и поради основаването на огромни защитни укрепления за отблъскване на офанзивите.
В Москва оповестиха, че авиация и ракети са унищожили 4 украински командни пункта в Херсонска, Харковска и Николаевска област, 72 артилерийски единици на огневи позиции, жива мощ, военна техника и склад за муниции в 174 региона.

Отбита е офанзива на украинската войска в региона на Харков, заяви военният представител ген. Игор Конашенков. Провалена бе украинска офанзива и в направлението Николаев-Кривой Рог, където бяха премахнати над 80 украински военни, 11 бойни бронирани машини и 15 автомобила. Украински елементи бяха отхвърлени на изходни позиции в Краснолиманско и в южнодонецкото посоки.

Украинската войска засилва подготовката за нахлуване по линията на прикосновение в Запорожието, съобщи пред ТАСС Владимир Рогов от проруската администрация. „ Има доста интензивно прекачване на техника и подсилване на позициите на съперника, което приказва за подготовка за нахлуване. „ Всичко допуска, че бойците на Зеленски се готвят за настъпление…Изглежда, че това е общ брой от всички, които могат да съберат, с цел да ги хвърлят на кръвопролитие за фотография в западните медии, и това би трябвало да стане преди изборите в Съединени американски щати “, сподели Рогов. /От в. ДУМА

Юри Михалков,фейсбук

НОВИНИ ЗА УКРАЙНА Киев губи дневно по 200 бойци в ХерсонУкраинската войска губи всеки ден стотици свои бойци в…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР