Новини, които могат да променят не само ежедневието, но и

...
Новини, които могат да променят не само ежедневието, но и
Коментари Харесай

5-те зодии, които ще получат голяма НОВИНА през февруари

Новини, които могат да трансформират освен всекидневието, само че и живота като цяло, чакат част от представителите на зодиака през февруари. Разположението на планетите е подготвило изненади в разнообразни сфери за някои зодии във втория месец на 2020-та година. С помощта на астролозите ще ви подскажем дали сте измежду петте  зодии, които скоро ще получат огромна вест от ориста.
Телец
Не отхвърляйте предложение за пътешестване или осъществете такова, в случай че от дълго време го планирате, уважаеми Телци. Астролозите виждат във вашата звездна карта за месеца, че сходно разтоварване може да ви донесе непредвидени вести, които от своя страна да отворят пътя за огромни промени в живота ви. В момента преживявате интервал на рационализиране, през който образувате ново възприятие за еднаквост и нови търсения на духа. Ето за какво звездите поучават да не се изолирате, а да потърсите нови контакти и нова обществена среда. Под въздействието на Венера ще се чувствате по-уверени, което ще ви направи извънредно привлекателни за тези, които желаете да впечатлите. Месецът е подобаващ за обсъждане на промяна на работата, изключително след 16 февруари. Имайте поради обаче, че поради ретроградния Меркурий връзката с евентуални клиенти и сътрудници може да върви по-трудно от предстоящото. Не се тормозете, всичко ще се подреди по вашата воля, стига да имате търпението за това.
Близнаци
Добри вести, само че свързани със остарели бизнес сътрудници или познати, са записани в астропрогнозата за Близнаците през февруари. Първият месец на годината може би е основал много стресови обстановки и напрежение в работата ви, драги Близнаци. Забравете за тези тежки моменти, тъй като февруари ви е подготвил триумфи и професионален напредък през сегашния февруари. Ще почувствате прилив на сила и предпочитание да покорите нови върхове в кариерата. Новолунието в края на януари ви посъветва да приемете смяна и в този момент е моментът да я осъществите посредством чрез пътешестване, срещи с интелектуални особи или духовно прекарване. Най-вероятно сега сте фокусирани върху значим план, обвързван с обществено говорене или различен вид изява, който ще се осъществя сполучливо. Ретроградният Меркурий ще навлезе във вашия кариерен бранш на 16-ти февруари. Препоръчително е тогава да не подписвате никакви контракти и да не се пробвате да не заемате нова позиция. Моментът обаче е подобаващ, в случай че желаете да се завърнете към остарял план или да се свържете още веднъж със остарели сътрудници или шефове - звездните портали ще ви оказват помощ в това ви желание.

Лъв
Най-хубавата вест, а точно появяването на нов член в фамилията, може да зарадва представителите на зодия Лъв през втория месец на годината. Планетите са решили да ви подарят същинското благополучие през февруари, като ви дадат опция да осъществите фантазията си да станете родители. Лъвове, вие сте зодиите, които извънредно доста държат на фамилията и децата и сходна новина ще ви накара безусловно да летите от благополучие. Хубавата вест е, че късмет за бебе ще имат и тези от вас, които към този момент имат своя рожба, а с появяването на новото мъниче, домът им ще се трансформира в място за доста благополучие и детски смях. Новината за предстоящото дете би могла да подтикне и двойките измежду вас, които към момента не са си споделили публично „ да “, да се врекат пред близки и родственици, сключвайки брак.
Скорпион
Новини, свързани с смяна на жилището, чакат представителите на зодия Скорпион този месец. С навлизането на огромна част от планетите във вашия 4-ти дом, обвързван със фамилията, домът и наследствените връзки ще имат по-голяма значимост през идващите дни и седмици. Възможно е преосмисляне и укрепване на връзките сред родители и деца. Голяма част от Скорпионите ще схванат, че желаят да имат личен дом и ще почувстват убеденост, с цел да подхващат първите крачки към осъществяване на тази фантазия. През този месец ще се радвате и на поддръжката на околните, които може да подкрепят начинанието ви, обвързвано с обезпечаване на ново жилище. Ще сте изключително обаятелни и харизматични в идващите месеци, което и ще ви помогне при възможни покупко-продажби или договаряния към фантазията за личен дом.
Kозирог
Съвсем непредвидена и нова сфера на изява може да заинтригува и завладее мислите на Козирозите през февруари, сочи разположението на планетите. Миналата година ви разреши да разберете какво в действителност сте способни да постигнете с помощта на решителността и съсредоточеността си, а през актуалната ще извлечете премиите от тези старания, драги Козирози. Преди да им се насладите обаче, използвайте този месец, с цел да помислите над уменията и опциите си и разновидността се изявите в нова сфера. Съвсем допустимо е да получите предложение за работа в региона на преподаването или даването на съвещания по една или друга форма. Ще се чувствате стимулирани и уверени за сходен вид претовареност, а желанието да я вършиме добре, ще ви донесе и финансово задоволство. Хубаво ще и да разчистите дома си и да изхвърлите всичко излишно – това ще ви помогне да подредите и мислите си в тенденция новото ви „ аз “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР