Новината за смъртта на писателката Сюзън Мийчън е обявена на

...
Новината за смъртта на писателката Сюзън Мийчън е обявена на
Коментари Харесай

Да се завърнеш от мъртвите две години след смъртта си

Новината за гибелта на писателката Сюзън Мийчън е оповестена на страницата ѝ във Фейсбук преди повече от две години. Тогава семейство, другари и почитатели е трябвало да се примирят с покъртителната новина и надали въобще се очаквали изненадващия процес на събитията, който се разиграва в този момент.
 Люсил Рандън, сестра Андре и тя ли е най-възрастният жив човек в света
На какъв брой години е най-възрастният жив човек в света

Историята на сестра Андре

Всички са повярвали на новината за гибелта на писателката, която се счита, че е била оповестена от щерка ѝ. Оказва се обаче, че Сюзън Мийчън е в действителност жива, а обявата с новината за гибелта ѝ - към този момент изтрита.

Преди време писателката е качвала постове с дълги текстове, в които изяснява за опити за самоубийство поради проблеми в кариерата си. Според някои тя е била унизена от членове на книжната общественост.

След хипотетичното самоубийство страницата ѝ във Фейсбук се употребява за разпространение на работата ѝ, както и за да се помогне за предотвратяването на самоубийства. През цялото време всички са вярвали, че постовете са качвани от дъщерята на Сюзън Мийчън.

Новината, че писателката в действителност е жива, е оповестена в The Ward, затворена група на писатели във Фейсбук, от човек, който твърди, че е създателят, употребяващ акаунта ѝ. В поста си той споделя, че милион пъти се е чудил по какъв начин да направи разкритието и към момента не е сигурен дали постъпва вярно или не.

Факт е обаче, че обявата му е посрещната с отрицателна реакция от членовете на групата. Авторката Карън Хол, която е познавала колежката си Сюзън Мийчън преди гибелта ѝ споделя в пост, че би дала прошка доста неща, само че не и някой да се преструва на мъртъв.

" Бях унищожена, когато чух, че се е самоубила. На стената ѝ имаше доста изявления, сякаш от фамилията ѝ, които упрекваха книжното общество в тормоз към нея дотам, че тя да посегне на живота си. А тези изявления в този момент просто ги няма ", споделя Карън Хол.
 Диделфис на матката, двойна матка и историята на Ани Шарлот, която има два полови органа
Какъв е животът с две вагини

Историята на Ани Шарлот, която има диделфис на матката

В обявата си тя разкрива още, че последната книга на сякаш мъртвата писателка е била издадена в нейна памет, и то благодарение на доста хора, които в следствие са се оказали излъгани. Самата Коул признава, че занапред нататък доста ще внимава с кого се сприятелява онлайн, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР