Новината за самоубийството на Честър Бенинтгън дошла като гръм от

...
Новината за самоубийството на Честър Бенинтгън дошла като гръм от
Коментари Харесай

Самоубийството на Бенингтън шокира музикалните среди

Новината за самоубийството на Честър Бенинтгън пристигнала като гръм от ясно небе за членове на Linkin Park. Те се подготвяли за фотосесия, която трябвало да стартира час, откакто безжизненото тяло на фронтмена на бандата е било намерено, оповестява уеб сайтът TMZ.

Само преди няколко седмици Бенингтън пя на погребението на Крис Корнел. Този факт предизвика някои американски медии да спекулират с концепцията, че Бенингтън може да е имитирал самоубийството на своя непосредствен другар, чиято гибел надълбоко разстрои фронтмена на Linkin Park.

 Групата трябвало да тръгне на турне след седмица, само че гибелта на Бенингтън внезапно промени тези проекти. "One More Light " трябваше да стартира с концерт на 27 юли в град Мансфийлд, щата Масачузетс, и да завърши на 5 ноември в Токио.

Малко преди трагичните събития Бенингтън се завърнал в Лос Анджелис от отмора със брачната половинка си, която прекарали в щата Аризона.

Според последната информация към гибелта на вокалиста на Linkin Park, той се е самоубил или в сряда вечерта, или в четвъртък сутринта.

 Много звезди от музикалния бизнес изрекоха своите съболезнования след гибелта на Бенингтън.

23-годишният Stormzi, който неотдавна записа с него и групата му парчето "Good Goodbye " съобщи, че сърцето му е разрушено след случилото се.

Съболезнования изрече и Фарел Уилямс, който съобщи, че Честър Бенингтън е оказал въздействие върху цяло едно потомство от музиканти.

Певицата на групата Paramore Хейли Уилямс посочи, че Честър е донесъл доста хубост в свят, който постоянно е доста тъмен.

Фронтменът на Green Day Били Джо Армстронг показа,че постоянно ще помни Честър като образован и благ човек, талантлив с необикновен певчески гений.

41-годишният Бенингтън се обеси в дома си в Лос Анджелис. Певецът беше женен два пъти, като от двете си съпруги има общо шест деца.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР