Новината за раздялата на една от най-чаровните и обичани звездни

...
Новината за раздялата на една от най-чаровните и обичани звездни
Коментари Харесай

Какво споделиха един за друг Анджелина Джоли и Брад Пит след развода

Новината за раздялата на една от най-чаровните и обичани звездни двойки в Холивуд пристигна като гръм от ясно небе за доста от почитателите им по света. Любовта сред двамата пламва на снимачната площадка на екшън трилъра Mr. and Mrs. Smith (2005 г.). През същата година двамата се събират да живеят под един покрив.

На 27 май 2006 година Анджелина и Брад стават родители на момиченце - Шайло Нувел, а на 12 юли 2008 година звездната двойка се снабдява с близнаците Вивиан-Маршелин (момиченце) и Нокс-Леон (момченце). Другите им деца са осиновени, като всички носят семейството Джоли-Пит: Мадокс Чиван (5 август 2001 година от Камбоджа), Захара Марли (8 януари 2005 година от Етиопия) и Пакс Тиен (29 ноември 2003 година от Виетнам).

През 2014 година Джоли и Пит подписват формален брак, две години след който двамата се развеждат. Драмата към раздялата им намира гръмък отзив в медийното пространство, преминавайки под мотото „ Развод на века “, а измежду акцентите към него става битката на Брад Пит Уилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден в Шоуни и e американски... към профила с алкохолизма. В едно от интервютата Брад даже упреква себе си за развода, признавайки за мъчителната си взаимозависимост към опиатите. Каквато и да е повода за разпадането на една от най-известните холивудски двойки, Анджелина и Брад си остават любимци на милиони киномани по света.

И защото и до през днешния ден мотивът за подаването на молба за бракоразвод от страна на Лара Крофт със звездата от „ Седем години в Тибет “ към момента да не е изцяло ясна, ние ще се опитаме да хвърлим малко повече светлина по въпроса, като си напомним всичко това, което двамата споделиха един за различен в общественото пространство във връзка раздялата си:

Анджелина за Брад:

"В последно време нещата се утежниха, не желаех да употребявам тази дума... Но, фактически, последните месеци бяха доста сложен интервал и за двама ни. Не ме разбирайте неправилно. В взаимния ни живот нямаше нищо отрицателно. Не в това обаче е казусът. Това беше времето, в което двамата с Пит дадохме живот на три прелестни деца и подарихме фамилно благополучие на още три. Всички те през днешния ден са едни доста мощни, мислещи и умни персони, с които се гордея. “

"В момента и двамата с Брад сме съсредоточили вниманието си върху здравето и положителното прочувствено положение на децата си. Вярвам, че тестванията, през които би трябвало да преминем всички, ще създадат фамилията ми по-силно и сплотено от всеки път. Ние постоянно ще бъдем семейство. “

Прочети повече ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР