Новината за раздялата на Джейсън Момоа с Лиза Бонет шокира

...
Новината за раздялата на Джейсън Момоа с Лиза Бонет шокира
Коментари Харесай

Джейсън Момоа неузнаваем след раздялата с Лиза Бонет

Новината за раздялата на Джейсън Момоа с Лиза Бонет шокира всички ни. Те изглеждаха толкоз щастливи дружно, че към момента ни е мъчно да повярваме, че са решили да сложат завършек на брака си.

Към момента двамата към момента не са говорили публично за аргументите, само че все пак се появиха източници, близки до тях, които да хвърлят малко повече светлина по въпроса.

Както се случва в множеството звездни бракове, една от най-вероятни аргументи за преустановяване на взаимоотношения се оказва работата. Затова и не сме сюрпризирани от новините, че честите и продължителни раздели, поради работните задължения на Момоа, напълно предстоящо са се оказали огромна компликация за двойката.

Определено обаче съумя да ни изненада методът, по който наподобява Джейсън Момоа след раздялата му. От секси мъжагата, който постоянно наподобява безупречно - толкоз хубав и грациозен, като че ли няма и помен.

Daily Mail разгласиха няколко папарашки фотоси на артиста, на които ни беше малко мъчно да го познаем. Той явно сега живее в кемпера си и да си признаем има тип на скитник. Джейсън Момоа наподобява освен напълнял, само че и много дрипав, изключително поради обстоятелството, че на фотосите ясно се вижда скъсаната му на няколко места тениска.

От изданието пишат, че артистът в действителност живее в своя кемпер, който е паркиран в двора на къщата на негов другар в Лос Анджелис, единствено на няколко километра от скъпия му дом, който споделяше дружно с Лиза Бонет и децата им.

Не е известно дали той публично се е изнесъл от фамилното жилище, само че съдейки по това по какъв начин наподобява и къде нощува, явно го е направил. И май не приема доста добре раздялата. Но кой ли приема разделите добре? Дори и да са по взаимно единодушие, постоянно са съпроводени с доста болежка, отчаяние и компликации, изключително когато в фамилията има деца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР