Новината за навлизането в дебрите на службите предизвика вълна от

...
Новината за навлизането в дебрите на службите предизвика вълна от
Коментари Харесай

Синът на Динев става барета

Новината за навлизането в дебрите на службите провокира вълна от мнения

Синът на Йордан Динев стана барета. За изненада на мнозина, Иван Динев навлезе дълбоко в службите и гради кариера като маскиран антитерорист. Това призна самият милионерски правоприемник.

„ 1 година и 4 месеца казарма. Завършване на Национален боен университет „ Васил Левски “, 3 години Военна академия, създаден в офицер от Българската войска! 6 месеца школа в организация ДАР (Държавна организация „ Разузнаване “). Приет в профилираното звено за антитероризъм група „ Алфа 1″, на 22 години съм станал лейтенант, а при постъпването ми в групата съм създаден в чин майор! “, разкрива Иван Динев, който множеството асоциират с изключение на като наследник на Йордан Динев, по този начин и от буйната му връзка и разлъка с хубавицата Петя Стоянова, позната като Пенелопе в светските среди, написа „ България през днешния ден “.

Новината за навлизането в дебрите на службите провокира вълна от мнения. Един от тях гласи, че „ с твоите татуси няма да можеш там “.

Последва мълниеносен отговор от наследник Динев, който ясно и изрично брани своята работа.

„ След 90-ия ти скок с парашут може да си приказваме отново, драги ми приятелю. Излишно ми пишеш безпочвени мнения, откакто страната е решила да ме назначи в това звено! Досие нямам и в никакъв случай съм имал. Единствено и единствено човек, минал тази подготовка, може да изрази мнение по работното ми място и структурата, в която послужвам! “, безапелационен е Иван Динев.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР