Новината за коалиция с ВМРО беше произведена от тях. И

...
Новината за коалиция с ВМРО беше произведена от тях. И
Коментари Харесай

Виолета Комитова категорична: Български възход няма да влиза в коалиция с ВМРО

Новината за коалиция с Вътрешна македонска революционна организация беше създадена от тях. И двете партии се регистрирахме независимо за изборите.

Това съобщи Виолета Комитова от " Български напредък " в “Денят стартира ” по Българска национална телевизия.

Тя посочи, че “Български напредък ” водят диалози с политически парии, организации и Неправителствени организации.

Ние в никакъв случай не сме казвали, че ще сме коалиция с Вътрешна македонска революционна организация. В 48-то Народно заседание не се получи разговор сред партии, по тази причина сме в това положение. Ние считаме, че би трябвало да изнесем разговора с обществото. Каним всеки ден хора и организации, с които се срещаме. Търсим хора, които поддържат нашите хрумвания, споделят нашите дела. В Народното събрание имаше два вида партии - едни които всеки ден произвеждаха кавги. Ние и други партии, които отхвърлиха да влязат в този звук. Българското общество, в случай че желае да стартира партии които всеки ден крещят - изборите предстоят. Ако желаят да се борим за усмиряване на топката и усмиряване на обществото това минава през постоянно държавно управление. Това е отговорността на политиците. Много съм възмутена, че се приказва за шести избори, уточни Комитова.

Смятаме че би трябвало да се водят диалози за основите за обществото цели. Имаме икономическа, военна, обществена неустановеност и инфлация. Приоритет на “Български напредък ” е инфлацията на цените на храните. Това води наши жители да седят гладни. За нас това е безнаказаност на политиците. Докато се карат политиците жителите и бизнеса ще страдат, означи още Комитова.

По думите и от “Български напредък ” към този момент редят листите си за изборите на 2 април.

Комитова, която е и някогашен министър на строителството, съобщи, че водопроводът от София до Перник няма утвърдени строителни бумаги.

Строителството на “Хемус ” нямаше да има, в случай че не бяхме дали на компаниите по 100 млн. лева Имаме виновност. Фирмите би трябвало да знаят, че не могат да строят без разрешителни. Плащането по ин хаус на “Хемус ” е равно на 10 детски лечебни заведения.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР