Новината за евентуалното завръщане на Вагнер Лав в ЦСКА (Москва)

...
Новината за евентуалното завръщане на Вагнер Лав в ЦСКА (Москва)
Коментари Харесай

Гинер решава еднолично за завръщането на Вагнер Лав в ЦСКА

Новината за възможното завръщане на Вагнер Лав в ЦСКА (Москва) провокира еуфория измежду почитателите на отбора. Вчера 35-годишният нападател разтрогна контракта си с Коринтианс и се чака напълно скоро да облече за четвърти път екипа на " армейците ". Окончателното решение ще вземе президентът на ЦСКА Евгений Гинер.

" Благодаря на управлението на Коринтианс и на господ, че имах възмоността да играя за клуба още веднъж. Благодаря на всеки, който постави старания това да стане факт. Бях благополучен да печеля купата. Благодаря за всички хубави моменти в Коринтианс ", написа на разлъка Вагнер Лав в обществените мрежи.

Бразилските медии разкриха, че той към този момент е приел офертата на задграничен клуб. Самият футболист разяснява, че има предпочитание да смени ситуацията, само че не даде повече детайлности. В Русия обаче са сигурни, че ветеранът се завръща в ЦСКА. В предходните си три престоя (2004-2009, 2010-2012 и 2013) той завоюва 3 трофеи, 5 купи и 4 суперкупи на Русия, а също така подвигна Купата на УЕФА през 2005 година. През 200-а бразилецът стана голмайстор на шампионата и беше определен за най-хубав футболист на сезона от " Спорт-Експрес ".

Вагнер Лав изигра 121 мача и вкара 29 гола за Коринтианс. През сегашния сезон статистиката му включва 6 мача и 1 попадение. Неговият контракт с бразилския отбор изтичаше през 2020 година, само че двете страни се разделиха по взаимно единодушие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР